Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım hadi gözünaydınn... mercimeklikten çıkıp bebişliğe adım atmış senin sıpaa... :1:
aynen ole canım kafası kocaman :)))) kollar bacaklar cook kısa tomurcuk gıbı gorunuyodu.

gözün aydın canım çok sevindim ve okurken çok heyecanlandım..ne güzel bir duygu..Rabbim bizlerede nasip etsin...

amınn canım darısı sıze ınss

selamlar hanımlar az once geldım dr dan gecmısı okudum seatıre cım cok sevındım kanda tasdıklemıs hamılelıgını sonuda hayırlı olsun ıns.,

ben bebısımı gordum.hatta kollarını ayaklarını bıle gorduk coook guzeldı ama daha mınıcık 1 santım kalbıde atıyodu.15 gun sonra da kalp atıslarını dınlemeye gıdıcem.cook sukur allahıma.bole pıtpıtpıt atıyodu kalbı gorunuyodu yanı.o kollar bacaklar mınnacık.gec dollenme dedı dr 3 gun gerıden gelıyor

oh çok sevindim tatlım bende seni düşünüyodum hatta yazdım bile froma .gözün aydın tatlım darısı başıma bende yarın gitmeyi düşünüyorum tatlım

kızlar dr mıde bulantısı ve kusma ıcın bebek canlanmıs ozaman dedı..ılk once mıde bulantısı kusma nasıl dıye ordu cok fena dedım.guldu tamam o zaman bebegın kalbı atıyodur canlanmıstır dedı.ama bu belırtılerın olmaması aksını solemez dedı.bulantısı kusması olmayan saglıksız anlamına gelmez dedı.bazı kısıelrd ehıc olmaz dedı.ama olanlardada ıyı bısey bu dedı.surup verdı cok sıkısırsan ıc dedı.

oh çok sevindim tatlım bende seni düşünüyodum hatta yazdım bile froma .gözün aydın tatlım darısı başıma bende yarın gitmeyi düşünüyorum tatlım

ınss tatlım allah hayırlsıjını versın ıns gorursun sende bebısın pıtpıtlarını tomurcukalrını :)

son adet tarıhın ne ıdı

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim... darısı başınıza tatlım ya.. ben ne zaman doktora gitmeliyim bilemedim canım.. yanımda geçen yıl hamile olan bir arkadaşımız var 10 haftalık olunca git diyor bende öle yapcam.. ama ilkbhrcım görmen lazım.. benim bu mercimeğim burdayim diye kasıklarımı yiyor adetaa:))) bunlar normal dimi canım..belim ağrıyor.. ama daha öle bi baş dönmesi ve mide bulantısı olmadı.. inşallah olmadanda geciririm,, çalışırken çok zor olur valla:(((

canımmmmmmmm görüşemedik bi yaa :43: aşkım doktora gıt vıtamın folıc fılan verir..... enışteme selam tebrık ederım onuda :nazar:

ınss tatlım allah hayırlsıjını versın ıns gorursun sende bebısın pıtpıtlarını tomurcukalrını :)

son adet tarıhın ne ıdı

6 martta olmuştum 30 gün die hesaplarsak 6 nisanda olmam gerekiyodu ama benim 35 40 bile olduğu için tam bilmiyorum tatlım yaa

hamiş arkadaşlar günde 1 tane muz kivi felan yiyin muz bebişin gelişiminde ii bebişin kilo almasını sağlıyomuş haberiniz olsun

bence 10 hafta oluncaya kadar bekleme canım,mesela ufaktan haftaya git.çünkü doktor sana vitaminler verecektir ve onları mutlaka kullanmaya başlamalısın.hatta dış gebelikmi değilimi onların hepsine bakılması lazım,yani ctesi bile gitmen gerekir diye dusunuyorum.kasıkların agırır,basın agırı bunlar cok normal,daha nerelerin agrıyacak senin :))) anne olmak kolay degil canım:)) migde bulantısı ancak iki uc hafta sonbra baslari,o kadar erken olmaz yani...sen benş dinle ve git doktora bir an önce :))

canım yarın sinopa gitcem pazartesi döncem.. ben salı günü doktora gideyim o zaman. sağol tatlım..
bebeğim sağlıkla doğsunda canım ben bütün ağrılara razıyım...:))
canım bu dış gebelik nasıl oluyor tatlım ya kafam karıştı korktum şimdi..

selamlar hanımlar az once geldım dr dan gecmısı okudum seatıre cım cok sevındım kanda tasdıklemıs hamılelıgını sonuda hayırlı olsun ıns.,

ben bebısımı gordum.hatta kollarını ayaklarını bıle gorduk coook guzeldı ama daha mınıcık 1 santım kalbıde atıyodu.15 gun sonra da kalp atıslarını dınlemeye gıdıcem.cook sukur allahıma.bole pıtpıtpıt atıyodu kalbı gorunuyodu yanı.o kollar bacaklar mınnacık.gec dollenme dedı dr 3 gun gerıden gelıyor

dalincim çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna,, Allahım sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin..

canımmmmmmmm görüşemedik bi yaa :43: aşkım doktora gıt vıtamın folıc fılan verir..... enışteme selam tebrık ederım onuda :nazar:

canım salı günü gitcem inşallah.. sen ne yaptın tatlım çalışmalar nasıl gidiyor... eniştene selamını söylicem tatlım Aleyküm selam..

canım salı günü gitcem inşallah.. sen ne yaptın tatlım çalışmalar nasıl gidiyor... eniştene selamını söylicem tatlım Aleyküm selam..[/QUOTE]

soğan kürü yapıyorum ama gunde 1 kez ıcebılıyorum ıgrenc tadı..... canım eşim yurtdışına gıdıyor bu aydanda umut yok bana anlayacagınn :43: senın mutlulugun yeter kuşummmm ne yapalımm

dalincim adet tarihimi ne die hesaplim 6 nisan mi yoksa 10 nisan mı tatlım

sen sımdılık 6 nısan olarak hesapla zaten dr bebısı gordugunde tam olarak haftasını gununu soluyo bak ben 7 hafta 3 gunluktum hatta 7 hafta 6 gunluk olmam lazımdı ama tam 7 haftalık 7 artı 0 yanı bebekten bellı oluyo tam hafta

canım salı günü gitcem inşallah.. sen ne yaptın tatlım çalışmalar nasıl gidiyor... eniştene selamını söylicem tatlım Aleyküm selam..

soğan kürü yapıyorum ama gunde 1 kez ıcebılıyorum ıgrenc tadı..... canım eşim yurtdışına gıdıyor bu aydanda umut yok bana anlayacagınn :43: senın mutlulugun yeter kuşummmm ne yapalımm[/QUOTE]

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için.. Allahım en yakın zamanda sana da nasip etcek inşallah eşin yurtdışından gelince hamiş olursun artk.. birde soğan kürü günde iki kez içilmeli hem öle iğrenç falanda deme tatlım.. Allahın gücüne gider.. sen onu şifa olarak içiyorsun kuzummm..

benden sanamı sirayet etti canım :ssz::ssz: kıss yoksa bebişin olmasın sana ben burdayım diyen :emir_bebek:

anlaşıldı :9: bizim kızlar evde kalıcak kimse erkek istemiyor :27:

ayy bilmiyorum inşallah öyledir:52::52::52:

ben şuan kimsyeye hbr vermeyi düşünmüyorum benim yengem çok becerikli bi öğrense hemen başlar bişeyler yapmaya

benim kayınvalidemde akrabaların çocuklaına hediye olarak yapıyo her defasında da laf sokuyo torun yapın bana diye:27::27:
stoğu vardır herhalde kayınvalidemde:27::27:bizimki olunca bi giyidiğini bi daha giyimeyecek herhalde:9::9::9:

sen sımdılık 6 nısan olarak hesapla zaten dr bebısı gordugunde tam olarak haftasını gununu soluyo bak ben 7 hafta 3 gunluktum hatta 7 hafta 6 gunluk olmam lazımdı ama tam 7 haftalık 7 artı 0 yanı bebekten bellı oluyo tam hafta

bu hesaplama işi ne kadar zor eşimede söylemem lazım sat baz alınıyo diye adam düşüncek 2-3 haftalık olması gerekirken 5-6 haftalık hamile deyince şaşırır herhalde :27::27::27::27:

soğan kürü yapıyorum ama gunde 1 kez ıcebılıyorum ıgrenc tadı..... canım eşim yurtdışına gıdıyor bu aydanda umut yok bana anlayacagınn :43: senın mutlulugun yeter kuşummmm ne yapalımm

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için.. Allahım en yakın zamanda sana da nasip etcek inşallah eşin yurtdışından gelince hamiş olursun artk.. birde soğan kürü günde iki kez içilmeli hem öle iğrenç falanda deme tatlım.. Allahın gücüne gider.. sen onu şifa olarak içiyorsun kuzummm..[/QUOTE]

ne yapayım içemiyorum :43: bak gordunmu sana dedım bu ay ıcımden gecıyo hamıle kalcan demıstım sana :1: enıstemı goturcektın bırde doktora... hem yaklaşma hem cocuk ıste ... cok guldum bı bılsen varyaa cok nette yazamıyorum :1:

kızlar o kadar çok sohbet edilmiş bütün sayfaları takip edemedim seastire haricinde başka varmı hamile haberleri saklamayın söyleyin çabuk :27::27::27:

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim desteğin için.. Allahım en yakın zamanda sana da nasip etcek inşallah eşin yurtdışından gelince hamiş olursun artk.. birde soğan kürü günde iki kez içilmeli hem öle iğrenç falanda deme tatlım.. Allahın gücüne gider.. sen onu şifa olarak içiyorsun kuzummm..

ne yapayım içemiyorum :43: bak gordunmu sana dedım bu ay ıcımden gecıyo hamıle kalcan demıstım sana :1: enıstemı goturcektın bırde doktora... hem yaklaşma hem cocuk ıste ... cok guldum bı bılsen varyaa cok nette yazamıyorum :1:[/QUOTE]

içmeye çalış canım güzel bişey olduğunu hayal et ve iç..:))) ama sana şunu söylim tatlım uğraştığım aylardan daha az ilişkiye girdim toplasan 5 defa falan bu ay ama Allahım verince veriyor işte:)))

sen sımdılık 6 nısan olarak hesapla zaten dr bebısı goailrdugunde tam olarak haftasını gununu soluyo bak ben 7 hafta 3 gunluktum hatta 7 hafta 6 gunluk olmam lazımdı ama tam 7 haftalık 7 artı 0 yanı bebekten bellı oluyo tam hafta

aile hekimi sonuca göre 4 haftalık felan dedi tatlım

Back