Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dalin ne yaptı acaba kızlar. hayaletcasper da yok 2 gündür bebişini gördümü acaba merak ettim onları

bence 10 hafta oluncaya kadar bekleme canım,mesela ufaktan haftaya git.çünkü doktor sana vitaminler verecektir ve onları mutlaka kullanmaya başlamalısın.hatta dış gebelikmi değilimi onların hepsine bakılması lazım,yani ctesi bile gitmen gerekir diye dusunuyorum.kasıkların agırır,basın agırı bunlar cok normal,daha nerelerin agrıyacak senin :))) anne olmak kolay degil canım:)) migde bulantısı ancak iki uc hafta sonbra baslari,o kadar erken olmaz yani...sen benş dinle ve git doktora bir an önce :))

selamlar hanımlar az once geldım dr dan gecmısı okudum seatıre cım cok sevındım kanda tasdıklemıs hamılelıgını sonuda hayırlı olsun ıns.,

ben bebısımı gordum.hatta kollarını ayaklarını bıle gorduk coook guzeldı ama daha mınıcık 1 santım kalbıde atıyodu.15 gun sonra da kalp atıslarını dınlemeye gıdıcem.cook sukur allahıma.bole pıtpıtpıt atıyodu kalbı gorunuyodu yanı.o kollar bacaklar mınnacık.gec dollenme dedı dr 3 gun gerıden gelıyor

canım hadi gözünaydınn... mercimeklikten çıkıp bebişliğe adım atmış senin sıpaa...

gözün aydın canım çok sevindim ve okurken çok heyecanlandım..ne güzel bir duygu..Rabbim bizlerede nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…