Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım çok teşekkür ederim... Darısı başınıza tatlım ya.. Ben ne zaman doktora gitmeliyim bilemedim canım.. Yanımda geçen yıl hamile olan bir arkadaşımız var 10 haftalık olunca git diyor bende öle yapcam.. Ama ilkbhrcım görmen lazım.. Benim bu mercimeğim burdayim diye kasıklarımı yiyor adetaa:))) bunlar normal dimi canım..belim ağrıyor.. Ama daha öle bi baş dönmesi ve mide bulantısı olmadı.. Inşallah olmadanda geciririm,, çalışırken çok zor olur valla:(((

bence 10 hafta oluncaya kadar bekleme canım,mesela ufaktan haftaya git.çünkü doktor sana vitaminler verecektir ve onları mutlaka kullanmaya başlamalısın.hatta dış gebelikmi değilimi onların hepsine bakılması lazım,yani ctesi bile gitmen gerekir diye dusunuyorum.kasıkların agırır,basın agırı bunlar cok normal,daha nerelerin agrıyacak senin :))) anne olmak kolay degil canım:)) migde bulantısı ancak iki uc hafta sonbra baslari,o kadar erken olmaz yani...sen benş dinle ve git doktora bir an önce :))

selamlar hanımlar az once geldım dr dan gecmısı okudum seatıre cım cok sevındım kanda tasdıklemıs hamılelıgını sonuda hayırlı olsun ıns.,

ben bebısımı gordum.hatta kollarını ayaklarını bıle gorduk coook guzeldı ama daha mınıcık 1 santım kalbıde atıyodu.15 gun sonra da kalp atıslarını dınlemeye gıdıcem.cook sukur allahıma.bole pıtpıtpıt atıyodu kalbı gorunuyodu yanı.o kollar bacaklar mınnacık.gec dollenme dedı dr 3 gun gerıden gelıyor

selamlar hanımlar az once geldım dr dan gecmısı okudum seatıre cım cok sevındım kanda tasdıklemıs hamılelıgını sonuda hayırlı olsun ıns.,

ben bebısımı gordum.hatta kollarını ayaklarını bıle gorduk coook guzeldı ama daha mınıcık 1 santım kalbıde atıyodu.15 gun sonra da kalp atıslarını dınlemeye gıdıcem.cook sukur allahıma.bole pıtpıtpıt atıyodu kalbı gorunuyodu yanı.o kollar bacaklar mınnacık.gec dollenme dedı dr 3 gun gerıden gelıyor

canım hadi gözünaydınn... mercimeklikten çıkıp bebişliğe adım atmış senin sıpaa... :1:

gözün aydın canım çok sevindim ve okurken çok heyecanlandım..ne güzel bir duygu..Rabbim bizlerede nasip etsin...

Back