Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Gülsenicm çok çok gözün aydın canım benim ,o kadar cok sevindimki senin adına anlatamam :)) sen hakketin canım bu mercimeği :)) bu arada kan degerlerin super bence !! artık ne diyelim darısı başımıza kuşum :))

inşallah canım inşallah,, inan bana ulaşılmaz değil.. yapabilirsin. kpss başvurusnda bulundumu.. dün son gün dü lisans mezunları için.

ben önlisans mezunuyum eylül ayındakine giricem ama hiiiç kazanabileceğimi zannetmiyorum :) çünkü ders çalışma faslı benden geçeli çooookkk olduuu... çalıştığım yeri duysan bana gülersin kesin nasıl yerleşmedin diye...

sende pko varmı canım?? yoksada adet düzensizliğinin sebebi ne?

pko yok cnm sebebini bende bilmiyorum tatlım ama hep düzensiz oldum hatta 4-5 ay olmadığım zamanlar bile oldu ozamanlar doktora gittiğimde yumurtalıklarımda tembellik olduğunu söylemişti doktor ne kadar doğrudur bilemem çünkü muayene bile etmeden bu karara varmıştı doktor tatlım

hmm anladım cnmm... doktorlarda bi tuhaff muayene etmeden nasıl anlıyolarsaa baştan savmak işleri güçleri..

canım çok teşekkür ederim... darısı başınıza tatlım ya.. ben ne zaman doktora gitmeliyim bilemedim canım.. yanımda geçen yıl hamile olan bir arkadaşımız var 10 haftalık olunca git diyor bende öle yapcam.. ama ilkbhrcım görmen lazım.. benim bu mercimeğim burdayim diye kasıklarımı yiyor adetaa:))) bunlar normal dimi canım..belim ağrıyor.. ama daha öle bi baş dönmesi ve mide bulantısı olmadı.. inşallah olmadanda geciririm,, çalışırken çok zor olur valla((

cnm 10 haftayı bekleme daha erken git tatlım

canım ben ilk önce karbonhidrat diyeti yaptım ve ilk 16 kilomu bu diyetle 2 ayda verdim...son 12 kiloyuda herşeyden azar azar yiyerek verdim cnm...gel istersen topiqe bir beslenme listemiz var en azından okursun
kızlar ben yemeğe çıkıyorum dönüşte görüşürüzz....

afiyet olsun cnm..

canım ben ilk önce karbonhidrat diyeti yaptım ve ilk 16 kilomu bu diyetle 2 ayda verdim...son 12 kiloyuda herşeyden azar azar yiyerek verdim cnm...gel istersen topiqe bir beslenme listemiz var en azından okursun

afiyet olsun cnm..

canım hangi topikk geleyimde bir okuyayım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…