Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ayyyyyy kuzumm sende beni dürttün bak şimdiiiiii...... yapsakmı kineeee ne dersiin..???? offfffffff az önce wc ye gittim sarı bi akıntım gelmiş ne olabilirki..? yoksa yine hastamı olcamm :(((( pöööfffffffff........
ya şimdi gidip test alıcam yapıcam ve en sonunda oturucam popomun üstüne..bu hevesim bu heyecanım olmucak... diyorum ya kaç gündür sıyırdık kafayı sonunda..:9:
evet öylede tatlım evi süpürmem lazım 2 gündür süpürmedim yormaadan yavaş yavaş dinlene dinlene yapim
çok dikkatli ol ozaman kolay gelsin canım sana..
erginsenaaaaaa aklıma soktun ortalıktan kaybolduuunnnn :1: neredeysen çık ortaya hemeeeeeennnnn....!!!
yok canım buralardayım..benim birde diyet günlüqüm var arada orayada yazıyorum...testmi yapmaya gittim sandın yoksa :27:
ayyy canım benım cok tsk ederımmm keske yakın olsaydıkk :) ne gzuel cay pasta muhabetlerıde olurda daha da ıyı olurdu dınlenerek bırseyler yapıyorum ıste tatlım cok sagolun...
ayy evet yaa ne güzel olurdu...hamiş hamiş gezerdik canımız ne isterse yapıp birlikte yerdik..sonrada bebişlerimizi birlikte büyütürdük onlarad arkadaş olurlardı..senin oqlun benim kızım oluyomuş birde dünür oluyomuşuz :60::60::60: hayellere bak yaa sıyırdık işte kafayı sonunda vatana millete hayırlı olsun :60::60::60:
zaten bana ne oluyorsa hamile olan sensin ben kendimide işin içine kattım :36::36: ahh ahhhhhhhhhh :31:
bişey dicem ama darılmak yok tatlım aslında ben sinopluları hiç sevmezdim sinoplumu Allah korusun derdim. çok büyük konuştum ve eşimisevdim aşık oldum ve evlendim .demekki hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak lazımmış. ama eskisi gibi deil artık düşüncelerim tatlım

bende o büyük konuşanlardanım...hep asya yakasına evlenmek istemiştim ama avrupa nasip oldu :9:

gul_sen sorumu görmedinmii..???

görmedim tatlım kusura bakma birdaha sorabilirmisin,.

Canim evet artik. Pc basinda olmayan mi var behn seni evdesin sandim dalginligima ver:)

öyle tatlım keşke evde olsam..:((((((

canım aslında bazen benım ıcın dogru seyler soyluyorlar duygu ve yasacagım seyler hakkında gzuel gunluk takvımde bellı oluyor bebek konusunda bısey anlamıyorum sen burdan benım gunluk takvıme uye ol de ordan bebegının muhtemelen dogum tarıhını yaz profılıne o otomatıkmen kay edıyor senı....
annenlere soylemedınmı masallah ıyı saberetmıssın ben hemen soylemıstım anneme buarda gzuel bır hafta sonu senı beklıyor demekkkııı::))

canım annemin mutluluğunu gözlerimle görmek istedim o yüzden hafta sonu gidiyorum şansıma pazarteside 23 nisan tatili.. annemin tek kızıyım ben ilk kez annane olcak..:))) hep soruyordu zaten olmuyor diye üzülüyordu çok şükür Allahım bu mutlulğu yaşattı canım..
tatlım ben şimdi senin dediğin gibi yapcam hamilelik takvimi için inşallah başarırımm.

ya şimdi gidip test alıcam yapıcam ve en sonunda oturucam popomun üstüne..bu hevesim bu heyecanım olmucak... diyorum ya kaç gündür sıyırdık kafayı sonunda..:9:

yok canım buralardayım..benim birde diyet günlüqüm var arada orayada yazıyorum...testmi yapmaya gittim sandın yoksa :27:

bencede oturalım oturduğumuz yerdeee yine hüsrana uğramaktansa böyle beklemek daha güzel :) sen nasıl kilo verdin cnm yaa benimde en az 5 kilo vermem lazımmm :s evlendikten sonra çok kilo aldımm şuanda 65 kiloyuuuuummmm evlenirken 57 felandım...

bence en yakın arkadaşına söyleyebilirsin :) yada ablan varsa ağzıda sıkıysa ona söyleyebilirsin :) ben olsam tutamazdım herkese hemen söylerdim vallaaa :)

malesef ablam yok olmasını çok isterdim. en iyisi önce eşime söylim sonra kıskanıyo bak önce bana söylemeişte başkasına söylemiş die akşam nasıl olcak bilmiyorum umarım bu akşamda dün akşamki gibi geç gelmez

görmedim tatlım kusura bakma birdaha sorabilirmisin,.

öyle tatlım keşke evde olsam..:((((((

canım annemin mutluluğunu gözlerimle görmek istedim o yüzden hafta sonu gidiyorum şansıma pazarteside 23 nisan tatili.. annemin tek kızıyım ben ilk kez annane olcak..:))) hep soruyordu zaten olmuyor diye üzülüyordu çok şükür Allahım bu mutlulğu yaşattı canım..
tatlım ben şimdi senin dediğin gibi yapcam hamilelik takvimi için inşallah başarırımm.

nerde çalışıyosun diye sordum tatlımm :)

malesef ablam yok olmasını çok isterdim. en iyisi önce eşime söylim sonra kıskanıyo bak önce bana söylemeişte başkasına söylemiş die akşam nasıl olcak bilmiyorum umarım bu akşamda dün akşamki gibi geç gelmez

haklısın canım önce bilmesi gereken eşin onun hakkı yaniii :)

canım benim adetler düzensiz önceki ay 35 gün geçtiğimiz ayda 21 gün :) ben bile bilemiyorumne zaman adet olacağımı o yüzden pazar 21 günden sayarsam 1 gün geçmiş oluyo onun için pazar günü yaparım diyodum ama şeytan dürtüyo vallaaaa :) belirtilerimde ufak tefek var ama belirti denebilirmi bilemem :) kasıklarımda hafif hafif batmalar, göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı ama bu sabah gayet normale döndü.. dün akşam acayip bir baş dönmesi yaşadım tansiyona yordum :) 2 gün önce azıcık kahve leke geldi bugün ise sarı bir akıntı bunlarıda hasta olucam diye yorumluyorum ama bi yandanda inşallah hamileyimdir de onların belirtisidir diyorum...

Al bendende o kadar. Dusuk yaptigimdan beri duzenim degisti. Subat5,mart 1, nisan 2, amaa duzenli gibi gorunsede mart 31 cekti bu yuzden 3 gun gecti. Niye oldu ki bole ama benim otuz gunde birken simdim bikacgun oynuyor her ay...

bencede oturalım oturduğumuz yerdeee yine hüsrana uğramaktansa böyle beklemek daha güzel :) sen nasıl kilo verdin cnm yaa benimde en az 5 kilo vermem lazımmm :s evlendikten sonra çok kilo aldımm şuanda 65 kiloyuuuuummmm evlenirken 57 felandım...

keşke bende kilo alabilsydim yaa kızlar fazlalıklarınızı bana verin ben alırım:):1:

Al bendende o kadar. Dusuk yaptigimdan beri duzenim degisti. Subat5,mart 1, nisan 2, amaa duzenli gibi gorunsede mart 31 cekti bu yuzden 3 gun gecti. Niye oldu ki bole ama benim otuz gunde birken simdim bikacgun oynuyor her ay...

canım keşke bikaç gün oynasa... hiçbir zaman ben bu ay şu tarihte olucam diyemedim.. hal böyle olunca herşeyden umutlanır oluyosun işte..

Back