- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.061
canım sinopun neresindensin sen bakim
Irmegan bende 2nisan senle haberleri beraber veririz de pazarda erken be kuzular tgecsinde ole yapalim siz yaparsaniz dayanamam veririm kan cagizlari...
ıyı degılım gulsenım aykata duacak halım yokk cok halsızlık var mıgde bulanıyorrr geldım bıraz pc basına gıdıp yatacagım ev batmıs gıdyor bır ısın ucundan tutamıyorum allah yardımcımız olsun sen nasılsın bızım mercımek nasıll takvıme uye olsana aslında burdakı takvım pek mantıklı gelmıyor dun benım dr 15.5mm dedı bebegını artı 5+4 benım bebek burda bır arkadasın takvımınde 8 haftalık bebege daha az mm boyutunu yazıyordu tam rakamı aklıma gelmıyor yanı burdakı gunluk takvım pek dogruymus gıbı gelmedı yada ben anlamadım hala bu ısı cozemedım buda olabılır:)
erfelek tatlım,, sendemi sinoplusun..
Gulsencim nekadarliksin mide bulantilarin yeni mi basladi? Yat sen bebegim fazla pcyle hasir nesir olma...
canım bende 4 hafta 5 günlük hamileyim ama malesef PC başından kalkamam çünkü çalışıyorum((((((((((( inan eve gidip uzanmayı çok istiyrum belim çok ağrıyor..
canım benim adetler düzensiz önceki ay 35 gün geçtiğimiz ayda 21 gün :) ben bile bilemiyorumne zaman adet olacağımı o yüzden pazar 21 günden sayarsam 1 gün geçmiş oluyo onun için pazar günü yaparım diyodum ama şeytan dürtüyo vallaaaa :) belirtilerimde ufak tefek var ama belirti denebilirmi bilemem :) kasıklarımda hafif hafif batmalar, göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı ama bu sabah gayet normale döndü.. dün akşam acayip bir baş dönmesi yaşadım tansiyona yordum :) 2 gün önce azıcık kahve leke geldi bugün ise sarı bir akıntı bunlarıda hasta olucam diye yorumluyorum ama bi yandanda inşallah hamileyimdir de onların belirtisidir diyorum...
benim annem ve eşim sinaopu tatlım ben deilim ben düzceliyim
canım umarım içimden geçen doğru olur benim içimden seninde hamile oldğun geçiyo tatlım umarım yanılmamış olurum
test alıp yapsakmı acaba şeytan dürtüp duruyor
afiyet olsun canım..
latacım geçmiş olsun tatlı annişimiz...yakın olsak elbirliqiyle yapıverirdik işlerini...canım benim sen bolbol dinlen bebişimizede kendinede çok iyi bak
çok şansılısn tatlım sinopa gelin olmuşun.. annende sinoplu olduğuna göre yarım sinoplu sayılırsın dimi..
oyyy kuzum ağzından bal damlıyooo inşallahhhh öyledirrr ama benim içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok maalesef(
bişey dicem ama darılmak yok tatlım aslında ben sinopluları hiç sevmezdim sinoplumu Allah korusun derdim. çok büyük konuştum ve eşimisevdim aşık oldum ve evlendim .demekki hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak lazımmış. ama eskisi gibi deil artık düşüncelerim tatlım
bende öyleydim tatlım ihtimal dahi vermiyodum. Allahın işine belli olmaz
canım benim yakında geçer halsizliklerinn sabretmekten başka bişey gelmez elimizden.. bende daha bişey yok ama dün gece bir ağrı ile uyandım aynı adet ağrısı tatlım ahaa dedim bebeğime bişey oldu hemen kalktım lavobaya gittim çok şükür bişey yoktu.. su falan içtim kendime geldim.. birde garip bir mide bulantısı vardı..ama bu hamilelikten mi yoksa yediğim bişeydenmi çözemedim canım.. halsizlik falan da yok henüz, yarın sinopa gitcem annemlere müjdeyi vermeye,, haberi verdiğimde onların yüzünü görmeyi o kadar çok istiyorum ki canım.:))) bi sorun olmaz dimi 6 saat falan yol.. kendi aracımızla dinlene dinlene gitcez işte..
canım birde ben burdaki takvime giremedim nasıl yapılıyor bilmiyorumda bana anlatabilirmisin((
birde canım iki gün önce işte kan testi yaptığımda değerim 1892,66 çıktı güzel dimi sonuç tatlım sen benden bir hafta daha tecrübelisin.. benimde 4 hafta 5 günlük oldu.. tatlım biz bu mercimekleri yiyelim ya:)))))))))))))))
canım burdaki takvimden ziyade doktorun dediği önemli,, boşver burdakini en azından kaba taslak bişeyler söylüyor bize..
yaaa canım sence test yapsam çokmu erken olur..? 2 Nisanda regl oldum 9 nisan gibi akıntım başladı ve o hafta full çalıştık.. sanki daha çok erken gibi dimi..? ben bu gidişle yine görecem kırmızılarıı...
canım bende 4 hafta 5 günlük hamileyim ama malesef PC başından kalkamam çünkü çalışıyorum((((((((((( inan eve gidip uzanmayı çok istiyrum belim çok ağrıyor..
canım bikaç gün daha bekle bence tatlım ilişkiden sonra en azından 15-20 gün geçsintatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?