Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben ve eşimde kız istiyoruz inş bir kızımız olur. ama tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması

gozun aydın tatlım e bız sana demıstık hamıle oldugunu dr bakmasına ne gerek vardı:))saka saka emındık snın hamıle old dan ama yınede kanda ogrenmen guzel olmus hayırlısı olsun canım darısı dıger arkadaslarımızın basına....

Heyy ne guzel sozler bunlar tesekkur edrim ama o 19 esimle tanistigimiz tarihin 19u bize ugur getirdigine inandigimiz icin yoksa corumlu degilim ama fark etmes sen beni yinede sev cicemm:) bu arada bendede 3 aydir oldugu gibi yine belirtiler nuksetti amaoldugundan dolayi bekle benim icin en onemli belirti goguslerin sisip ecimasi,akinti ve kasik agrisi ama adete benzer oldugundan beklemedeyim bari adette olacaksam duzenli olayim diyorum. Ama ben bir hafta kala anliyorum 6. Hissim beni tetikliyor.

saol cnm benim. amin bitanem inş keseyi ve kalp atışalrını duyarsam ozaman güzel bi ohh çekicem işte tatlim

olsun ben seni yine de sevdim bi kere zuzum :):):)
madem altıncı hissin kuvvetli sen fal da bakarsııınnn hislerin bizim içinde bişeyler söylerse paylaş emi:)öpüldün şekerim

Bu arada kan tahlili yaptirsana yarin cok merak ettiysen hemmencik cikiyor hem silik cizgi varsa teysee oluyoz anmamina gelir mi acaba

latacım nasılsın tatlım...

ıyı degılım gulsenım aykata duacak halım yokk cok halsızlık var mıgde bulanıyorrr geldım bıraz pc basına gıdıp yatacagım ev batmıs gıdyor bır ısın ucundan tutamıyorum allah yardımcımız olsun sen nasılsın bızım mercımek nasıll takvıme uye olsana aslında burdakı takvım pek mantıklı gelmıyor dun benım dr 15.5mm dedı bebegını artı 5+4 benım bebek burda bır arkadasın takvımınde 8 haftalık bebege daha az mm boyutunu yazıyordu tam rakamı aklıma gelmıyor yanı burdakı gunluk takvım pek dogruymus gıbı gelmedı yada ben anlamadım hala bu ısı cozemedım buda olabılır:)

Bu arada kan tahlili yaptirsana yarin cok merak ettiysen hemmencik cikiyor hem silik cizgi varsa teysee oluyoz anmamina gelir mi acaba
ama daha çooookkkk değil mi zuzucummm,adetten önce hsg değeri çeşitli nedenlerle yükselebiliyomuş ondan bazen regl olmadan silik çizgiyi görebiliyomuşuz,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum biliyon muuuu:18:

canımm o ikinci çizgiyi ne yaparsan yap çıkartamıyosun bişeyler var ki çıktı yanii dimiii :) keşke bende görebilsem ikinci çizgiyi bi gün :)
test alıp yapsakmı acaba şeytan dürtüp duruyor
bacınız öyle yemeğine gideeeerrr görüşürüz gül bacılar

afiyet olsun canım..

latacım geçmiş olsun tatlı annişimiz...yakın olsak elbirliqiyle yapıverirdik işlerini...canım benim sen bolbol dinlen bebişimizede kendinede çok iyi bak

ayyyyyy kuzumm sende beni dürttün bak şimdiiiiii...... yapsakmı kineeee ne dersiin..???? offfffffff az önce wc ye gittim sarı bi akıntım gelmiş ne olabilirki..? yoksa yine hastamı olcamm ((( pöööfffffffff........

canım benim yakında geçer halsizliklerinn sabretmekten başka bişey gelmez elimizden.. bende daha bişey yok ama dün gece bir ağrı ile uyandım aynı adet ağrısı tatlım ahaa dedim bebeğime bişey oldu hemen kalktım lavobaya gittim çok şükür bişey yoktu.. su falan içtim kendime geldim.. birde garip bir mide bulantısı vardı..ama bu hamilelikten mi yoksa yediğim bişeydenmi çözemedim canım.. halsizlik falan da yok henüz, yarın sinopa gitcem annemlere müjdeyi vermeye,, haberi verdiğimde onların yüzünü görmeyi o kadar çok istiyorum ki canım.:))) bi sorun olmaz dimi 6 saat falan yol.. kendi aracımızla dinlene dinlene gitcez işte..
canım birde ben burdaki takvime giremedim nasıl yapılıyor bilmiyorumda bana anlatabilirmisin((
birde canım iki gün önce işte kan testi yaptığımda değerim 1892,66 çıktı güzel dimi sonuç tatlım sen benden bir hafta daha tecrübelisin.. benimde 4 hafta 5 günlük oldu.. tatlım biz bu mercimekleri yiyelim ya:)))))))))))))))

canım burdaki takvimden ziyade doktorun dediği önemli,, boşver burdakini en azından kaba taslak bişeyler söylüyor bize..

anaaaa o kadar erken çıkarmı ki acabaaa.. benimkide 2 nisan bendemi yapsam naapsamm ama yok söz verdim kendime pazar günü sabah yapıcam :) bu arada sen çorumlusun heralde :)

Irmegan bende 2nisan senle haberleri beraber veririz de pazarda erken be kuzular tgecsinde ole yapalim siz yaparsaniz dayanamam veririm kan cagizlari...

canım sinopun neresindensin sen bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…