Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ama bebişin ona rağmen tutunmuş bakk :) rabbimm korusun minik mercimeğiii.... :)

evet tatlım benim geçen seneki gebeliğimdede ben adet söktürücü kullanmıştım tatlım . amin canım Rabbim korusun onu. yarın giderim heralde doktora çünkü hamile kalırsan tedaviye başlaman lazım demişti doktorum cnm

B

Burdayim tatlimm
:) nasilsin bakalim anlat zuzuna:)
o sendeki 19 u görünce böyle bi çekim gücü oluşuyor senle aramda tatlım valla nasılım dersen dün yaptığım testteki silik çizgiden sonra günlerin geçmesini bekliyorum testi tekrarlamak için benimde sol tarafımdan belime vuran bir ağrı ve kasıklarımda mütiş bir sertlik var ama bunun yanında daha adetime taaaammmm 9 gün var öyle işte sen neler yapıyosun canımcım nasılsın bakalım????????

canım en son ne zaman regl olmuştun sen..???

aaaaaaaaaa sen reqline 10 gün varkenmi silik çizgiyi gördünn

canim tebrik ederim saglikla kucagina almaya nasip etsin rabbim...

aaaaaaaaaa sen reqline 10 gün varkenmi silik çizgiyi gördünn

evet canımmm ama tabi regl zamanı gelmeden yada yaklaşmadan yaptığım testlerimi pek önemsemiyorum hemde 7 nisanda olan tek ilişki ile tutabilme ihtimalini duyunca hiç(bu arada 1 nisan adet tarihimdi) önceki okuldan gelince eşim görmüş testi 'ama bunda ikinci çizgi varrrr' diye beni aradı bende çok önemseme onu dedim.... öyle işte Allah vermek istesin yeterki zamanı gelince olcak inanıyorum ama böyle doğanın canlandığı bir mevsimde hamile kalmak çok isterim,bedenlerimizde baharla birlikte yeşersin can içinde canlansın inşşşş

canımm o ikinci çizgiyi ne yaparsan yap çıkartamıyosun bişeyler var ki çıktı yanii dimiii :) keşke bende görebilsem ikinci çizgiyi bi gün :)

Son düzenleme:
anaaaa o kadar erken çıkarmı ki acabaaa.. benimkide 2 nisan bendemi yapsam naapsamm ama yok söz verdim kendime pazar günü sabah yapıcam :) bu arada sen çorumlusun heralde :)
ama benim ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti bilmiyorum valla pek önemsemiyorum o çizgiyi açıkçası hele biras vakit geçsin bakalım...ben arada sigara kullanıyorum da o yüzden erken yaptım testi vicdanen rahatlamak için
ben sivaslıyım canım eşim çorumlu ,hemşerimiyis yoksam:)

her ne kadar pek yazmıyor olsam da yazdıklarınızı olabildiğince takip etmeye çalışıyorum.
benim sat'ım bugündü ama malesef kırmızılar geldi bu sabah kısmet bu aya değilmiş.
daha 2. ayımızdı üzülmüyorum o yüzden.
Elbet Allahım ne zaman hayırlısı ise o zaman verir .
Aramızdaki tecrübelilere özellikle danışmak istiyorum daha 2. ay denemesinde olmadı diye sanırım doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Bir de bazı arkadaşlar adetin sanırım 3. günü yaptırdıkları bir hormon testinden bahsediyorlardı, o ne testi acaba , hangi durumlarda yaptırmak gerekiyor

bende sigara kullanıyorum vallaaa :s hamiş olursak bebeklerimize yazık (( ama pozitifi görmedende insan bırakamazki... ben de çorumluyum canım zuzu19 arkadaşımıza sormuştun heralde :) ordan aklımda kalmış...

canımm o ikinci çizgiyi ne yaparsan yap çıkartamıyosun bişeyler var ki çıktı yanii dimiii :) keşke bende görebilsem ikinci çizgiyi bi gün :)
yok kız yotur zannetmiyorum daha çok var adetime keşke olsaaa hayırlısı ile sende ikinci çizgiyi de görür bebeğine de kavuşursun insallahhhh canımmm

bende sigara kullanıyorum vallaaa :s hamiş olursak bebeklerimize yazık (( ama pozitifi görmedende insan bırakamazki... ben de çorumluyum canım zuzu19 arkadaşımıza sormuştun heralde :) ordan aklımda kalmış...

cnm bence halime kalmadan bırakmalısın tatlım . sadece bebk için deil kende sağlığınıda düşünmelisin

aaa ne güzel hemşeri sayılırız ben çorumun geliniyim ne de olda

hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah hepiniz hamiş kalırsınnız ilk kızımı 2 yıl sonunda uzun uğraşlar sonunda doğal yoldan hamile kaldım
şimdi ise doktorun yumurtan kalitesiz diyip adetin 3. günü gel tahlil yapalım dediği ay oldu adt olmayı düşünürken hamileymişim ümidinizi yitirmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…