- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.021
evet talım
malesef kullanmıştım
ama bebişin ona rağmen tutunmuş bakk :) rabbimm korusun minik mercimeğiii.... :)
o sendeki 19 u görünce böyle bi çekim gücü oluşuyor senle aramda tatlımB
Burdayim tatlimm
:) nasilsin bakalim anlat zuzuna:)
o sendeki 19 u görünce böyle bi çekim gücü oluşuyor senle aramda tatlımvalla nasılım dersen dün yaptığım testteki silik çizgiden sonra günlerin geçmesini bekliyorum testi tekrarlamak için benimde sol tarafımdan belime vuran bir ağrı ve kasıklarımda mütiş bir sertlik var ama bunun yanında daha adetime taaaammmm 9 gün var öyle işte sen neler yapıyosun canımcım nasılsın bakalım????????
o sendeki 19 u görünce böyle bi çekim gücü oluşuyor senle aramda tatlımvalla nasılım dersen dün yaptığım testteki silik çizgiden sonra günlerin geçmesini bekliyorum testi tekrarlamak için benimde sol tarafımdan belime vuran bir ağrı ve kasıklarımda mütiş bir sertlik var ama bunun yanında daha adetime taaaammmm 9 gün var öyle işte sen neler yapıyosun canımcım nasılsın bakalım????????
kızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMMaz kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün
canim tebrik ederim saglikla kucagina almaya nasip etsin rabbim...
canım en son ne zaman regl olmuştun sen..???
1 nisan irmegancım şaka gibi
1 nisan irmegancım şaka gibi
aaaaaaaaaa sen reqline 10 gün varkenmi silik çizgiyi gördünn
evet canımmm ama tabi regl zamanı gelmeden yada yaklaşmadan yaptığım testlerimi pek önemsemiyorumhemde 7 nisanda olan tek ilişki ile tutabilme ihtimalini duyunca hiç (bu arada 1 nisan adet tarihimdi) önceki okuldan gelince eşim görmüş testi 'ama bunda ikinci çizgi varrrr' diye beni aradı bende çok önemseme onu dedim.... öyle işte Allah vermek istesin yeterki zamanı gelince olcak inanıyorum ama böyle doğanın canlandığı bir mevsimde hamile kalmak çok isterim,bedenlerimizde baharla birlikte yeşersin can içinde canlansın inşşşş
ama benim ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti bilmiyorum valla pek önemsemiyorum o çizgiyi açıkçası hele biras vakit geçsin bakalım...ben arada sigara kullanıyorum da o yüzden erken yaptım testi vicdanen rahatlamak içinanaaaa o kadar erken çıkarmı ki acabaaa.. benimkide 2 nisan bendemi yapsam naapsamm ama yok söz verdim kendime pazar günü sabah yapıcam :) bu arada sen çorumlusun heralde :)
ama benim ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti bilmiyorum valla pek önemsemiyorum o çizgiyi açıkçası hele biras vakit geçsin bakalım...ben arada sigara kullanıyorum da o yüzden erken yaptım testi vicdanen rahatlamak için
ben sivaslıyım canım eşim çorumlu ,hemşerimiyis yoksam:)
yok kız yotur zannetmiyorum daha çok var adetime keşke olsaaacanımm o ikinci çizgiyi ne yaparsan yap çıkartamıyosun bişeyler var ki çıktı yanii dimiii :) keşke bende görebilsem ikinci çizgiyi bi gün :)
bende sigara kullanıyorum vallaaa :s hamiş olursak bebeklerimize yazık(( ama pozitifi görmedende insan bırakamazki... ben de çorumluyum canım zuzu19 arkadaşımıza sormuştun heralde :) ordan aklımda kalmış...
aaa ne güzel hemşeri sayılırız ben çorumun geliniyim ne de oldabende sigara kullanıyorum vallaaa :s hamiş olursak bebeklerimize yazık(( ama pozitifi görmedende insan bırakamazki... ben de çorumluyum canım zuzu19 arkadaşımıza sormuştun heralde :) ordan aklımda kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?