Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bütün hamileliklerde göğüsdeki belirtiler oluyormu ?

bakıyorumda ay sonuna bebek patlaması olacak galiba çoğunlukta bat lar ay sonu
ayy hadi inşallah patlama olsun valla razıyız
yaa canım ne bilim kızmda agrımıstı sagdan sola dönemiyordum ..su düşük yaptıgımdada öyle acaip dolgunlaşmıstı
şimdide sadece gögüs başlarım kasınıyor ama biraz ben umutlanmak istemiyorum zor oluyor hayalkırıklıgı

cnm benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göğüslerime el bile süremiyodum ama şimdi öle deil sadece hafif sızlama var demekki her zaman aynı olmuyomuş
biliyorum aslında her zaman belirtiler bir olmuyor ama ne bilim daha 8 gün var bekle bekle gecmez bu gunlerrr

herkese günaydın arkadaşlar....
günaydın canımm
kıss yüzdün yüzdün sonuna geldin...keşke benimde reqlime birgün kalsa..yıl var gibi geliyor...beklemek nekadar zormuş..birde sonunda hüsrana uqramakta var...
isim konusuna gelince; sena ismini eşim çok seviyor hani dua ederken ''sonsuz hamdü senalar olsun'' deriz ya..işte eşim bundan dolayı sena ismini çok seviyor...hatta konuşurken sena gelince falan diyor..Rabbim herkesin gönlünde yatanı hayırlı ve saqlıklı bir eşkilde nasip etsin inşallah...
canım hani günlerdir kasıklarım aqrıyor diyorum ya...eşime yansıtmıyım hamileysem süprizi kalmıcak diyorum amasabredemeyip ikide bir kasıklarım çok aqrıyor diyorum ama çok aqrıyor yaa napıyımmm
benden sanamı sirayet etti canım kıss yoksa bebişin olmasın sana ben burdayım diyen
eşimde bana nişanlıyken falan nehir gözlüm derdi yeşil ama her neyse bizimde önceden beri aklımıza nehir ismi gelir hiç erkek ismi gelmiyo ne alaka anlamadım

anlaşıldı bizim kızlar evde kalıcak kimse erkek istemiyor

hepsiii harika olmuşş canımm bebişin sağlıkla giysin hepsini... benim annemde bir hurç hazırlamıştı çeyizimle gönderdi :) onları giyecek bebeğimizde gelirse tam olacak :)

ben şuan kimsyeye hbr vermeyi düşünmüyorum benim yengem çok becerikli bi öğrense hemen başlar bişeyler yapmaya

Kizlar burasi yakinda en guzel hamisler klubune donusecek gabaaa:) hamisler sozum sizlere hadi bize. Hamislik belirtilerinizi ve. Eslere nasil soylediginizi bizlere belirtin bunlari okumak istiyorumm:)

arkadasım güzel haberi almıssın ne güzel darısı bize
saglıklı bir hamilelik gecirirsin inşallah ve minigini kollarına alırsın hayırlısıyla

:) bende sabahları hafif bulantım oluyo midem bulanıyo die söylemim diyorum olmuyo . çünkü diğer gebeliğimde süpriz yapamamıştım eşim anlamış mide bulantımdan sana bi süprizim var demiştim oda hemen hamilesin demi demişti:)))

Kizlar burasi yakinda en guzel hamisler klubune donusecek gabaaa:) hamisler sozum sizlere hadi bize. Hamislik belirtilerinizi ve. Eslere nasil soylediginizi bizlere belirtin bunlari okumak istiyorumm:)

mrb zuzu.. canım inşallah burası yakında kadınlar değil hamileler kulubü olcak,, burdaki herkesi inşallah en yakın zamanda hayırlı zamanda hamiş olur...
tatlım benim en belirgin hamilelik belirtim sol kasığıma vuran ağrı kalça kemiğime kadar vuruyordu.. yaklaşık bir hafta önce başladı.. ve hala devam ediyor.. göğüslerimde damarlaşmalar ve göğüslerimdeki acı ve göğüs uçlarındaki hassasiyet acı bunlar vardı.. birde garip bişey oldu adetimden 1 hafta önce göğüs ağrılarım tamamen geçti sonra bir gün sonra daha şiddetli bi şekilde yeniden başladı.. o zaman ciddi anlamda hamilelikten şüphelenmiştim... yanılmamışım çok şükür....birde adet tarihinden 3-4 gün önce başlayan aşırı akıntı..adet olcakmiş gibi bir ağrı kasıklarımda ve hala devam ediyor..

ben anlatım ben busfer anlayamdım hamile olduğumu desem yeridir hep diğer hamileliğimle kıyasladığım için anlamadım kasıklarımda ağrı felan vardı ama adet olucam die önemsemiyodum bide bu ara hafiften başladı mide bulantılarım . süpriz oldu bu bebiş bana

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

bende bugün doktora gidebilirim dedim hasta oldun mu dedi eşim yok olmadım nie gidiyosun dedi. bende hala olmadım olmam lazımdı bi gidip bakalım dedim. umarım anlamamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…