- Konu Sahibi hayalkirikligi
-
kendi ailesinin hatasını kolay kolay kabul edemez kimse, "evet aile paragoz, kusura bakma" demesini beklemiyordunuz herhalde.
fakat konuyu gecistirmek yerine suçunu bastırmaya calısır gibi kavga cıkarması hayra alamet degil bence.
hadi bunlar olmuuuuus bitmis. dogum gununuzde nerdeydi? bunu sormadınız mı ona?
ya kendini affettirmek icin kul köle olacaktı ya da sizin zaafınızı size karsı kullanıp bu sekilde ömür törpüsü olacak.
icinizdeki her seyi döküp ondan alacagınız yanıtlara göre kararınızı verirseniz iki sekilde de daha rahat hissedeceginizi dusunuyorum.
Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Ayrilmayi ciddi anlamda bende cok düsündüm halada düsünmekteyim, her nekadar özürünü kabul etmis olsamda. Olanlardan sonra hicbirsey eskiye dönmüyor araya bir sogukluk girdi birkere...
1,5 ay icinde tabiki konusmalar görüsmeler azda olsa oldu. Ama 1,5 ay küs gecirdik. 1,5 ay icindede birkac kez özür diledi, ama bu özür dilemeler icten degildi ve sadece konu kapanmasi icindi. Oyüzden kabul etmedim ve 1,5 ay uzadi bu konu böyle. Belki dogum günümde yanimda olup güzel bir gün gecirseydik farkli olurdu ama olmadi..
Bu 1,5 ay icinde annesi arayip özür diledi olanlar icin. Babasida aradi ama calisiyordum diye görüsemedim geride aramadim. Hepsinden sogudum icten ve hicbirini göresim gelmiyor..
Nisanlim is dolayisiyla suan sehirdisinda. Pazartesi günü görüsecez ve son kez bu konulari konusmak istiyorum onunla..
Allahim bizlere dogru yolu göstersin insallah...
Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Ayrilmayi ciddi anlamda bende cok düsündüm halada düsünmekteyim, her nekadar özürünü kabul etmis olsamda. Olanlardan sonra hicbirsey eskiye dönmüyor araya bir sogukluk girdi birkere...
1,5 ay icinde tabiki konusmalar görüsmeler azda olsa oldu. Ama 1,5 ay küs gecirdik. 1,5 ay icindede birkac kez özür diledi, ama bu özür dilemeler icten degildi ve sadece konu kapanmasi icindi. Oyüzden kabul etmedim ve 1,5 ay uzadi bu konu böyle. Belki dogum günümde yanimda olup güzel bir gün gecirseydik farkli olurdu ama olmadi..
Bu 1,5 ay icinde annesi arayip özür diledi olanlar icin. Babasida aradi ama calisiyordum diye görüsemedim geride aramadim. Hepsinden sogudum icten ve hicbirini göresim gelmiyor..
Nisanlim is dolayisiyla suan sehirdisinda. Pazartesi günü görüsecez ve son kez bu konulari konusmak istiyorum onunla..
Allahim bizlere dogru yolu göstersin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?