Nişan ve kına için Bakırköy Dilek Pastanesini düşünenler...

NesNeBilimCi

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
115
8
641
O sıradaki diğer 3 pastane tarzındaki yere göre en ferah ve küçük merasimler için en uygun mekan olarak görünse de hizmet anlayışları ve verilen sözler sıfır. Mekan sahipleri ve çalışanlar yamyam gibiler. Canlı müzik istemediğim halde gittiğimde piyanist şantör kıvamında bir şarkıcıyı görünce şok oldum canlı müzik istemediğimi ve ondan sadece DC'lik yapmasını defalarca söylediğim ve rica ettiğim halde kimse beni dinlemedi artık en sonunda pes ettim bende.Ayrıca video ve fotoğraf da istemedim ki gittiğimde tabiki onlarda oradaydı.Kişi başı ücret ile anlaştık bunun içinde de sadece bir tabak (10 çeşit) bir meyve suyu ve sınırsız su vardı.Misafirleriniz takı merasimine kalktıklarında tabaklar hemen alındı ki onu geçtim kalkmasalar dahi önlerinden apar topar kimseye fırsat bırakmadan tabakları aldılar.Sözde sınırsız suyu kaçınca söylememizde getiriyorlardı o da cabası.Ha ama şunu söylemeden geçmeyim pastası çok güzelmiş herkesin hem fikir olduğu konu oydu ama maalesef o da gelinle damatın masasına yani bize uğramadı Nişan öncesinde yok bıçak kesmiyo vs durumundan hoşlanmadığımı insanlar arasında bunu yapmamalarını dile getirsemde tabi bu da tüm söylediklerim gibi yapılmadı.Diyeceğim odur ki bunlar insanın hayatında bir kez olan ve güzel hatırlanması gereken günler sakın ama sakın bu mekanı tercih etmeyin belki bu şubesine has bir durumdur bilmiyorum ama tercih tabiki de sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…