Nişan ve doğum??

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
155
91
34
Merhaba 36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam

Bebeğin canı ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor net bir süresi yok bunun.
Ben de güya 36 da doğuruyordum nerdeyse ama 41. Hafta suni ile doğurdum. Belli olmaz. Hemen de olabilir olmayabilir de

merhabaaa :) benim de nişan 36 haftalıkken gelmişti. ertesi gün suyum geldi ama kızım kanala girmediği için sezeryan oldum. doktorunuz tabi ki doğru demiş. suyun gelmediği sürece sorun yok. çok yormayın kendinizi 36 haftalıkken doğunca da prematüre kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…