Sağlıkla hayırla alın kucağınıza Rabbim kolay doğum nasip etsinMerhaba36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez ) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam
Benim ilk nişan geldikten 6 hafta sonra yogun kanamadan dolayı sezeryanla dogumum gerçekleşti. 36.haftada sıkıntısız dogdu bebegim ciger gelistiricisi de yapılmıştı ama ben sureci uzatmak adina surekli yattım. Anne karninda gecirdikleri 1 gun bile cok kıymetli lütfen siz de istirahat edin. Hayirla kucaginiza alirsiniz inşallahMerhaba36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez ) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam
Zaten çok az bi zamanın kalmış canım kızına kavuşmanaMerhaba36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez ) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam
Nişanım geldikten 6 gün sonra doğumum başlamıştı benim nişanım geldiğinde hiç açılmam yoktu hatta doğum yaptığım günün sabahında kontrole gittiğimde de açılmam yoktu sonra bir anda oldu :)Merhaba36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez ) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam