Nişan ve doğum??

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
170
124
34
Merhaba 36+3 aceleci bir kız annesiyim Ağrım sızım olmadan dün sabah kanlı nişan geldi 1 cm açılmam varmış. Ağrım falan olmayınca ciğer geliştirici yapıp yolladı. İrtibat halindeyiz sürekli tabiki. Sonra kahverengili karışık ve şeffaf olmak üzere 2 kez daha geldi. Su ve sancı gelmedikçe paniklemeye gerek yok yat dinlen ağır iş yapma dedi. (Doğururum diye evi temizledim son kez) Bebeğim kilo ve boy olarak başından beri önde gidiyor o yüzden doğduğunda korkulacak bir şey olmayacağını söyledi. Ama tek merak ettiğim böyle nişanı açılması olup ağrısı sızısı olmayıp suni sancıyla veya normal doğumunuz ne zaman gerçekleşti? Ne zamana kadar diken üstünde olcam

Umarım kolay bir şekilde atlatırsın canim. İkinizezde sağlıklı güzel bir hayat dilerim.ben de ne nişan ne su geldi. Bir sancı geldi 8 cm açılmış zaten. O yüzden hiç anlamıyorum Dediklerini

Sağlıkla hayırla alın kucağınıza Rabbim kolay doğum nasip etsin herkesin sureci farkli benim 35+5' de şeffaf lekem geldi o zaman anladim doğuracağimi ama hic agri sanci yoktu taa ki 5 saat sonra suyum gelene kadar 2,5 saat sonrada doğum gerçekleşti.

Benim ilk nişan geldikten 6 hafta sonra yogun kanamadan dolayı sezeryanla dogumum gerçekleşti. 36.haftada sıkıntısız dogdu bebegim ciger gelistiricisi de yapılmıştı ama ben sureci uzatmak adina surekli yattım. Anne karninda gecirdikleri 1 gun bile cok kıymetli lütfen siz de istirahat edin. Hayirla kucaginiza alirsiniz inşallah

Ben 37+3 sezeryan oldum, biraz erken olmak zorunda oldu bebeğim hep aşağılardaydı 4-5 haftadır. En son kontrolümde sancım ve 3 cm açılmam varmış ama ben birşey hissetmiyordum nişan da gelmedi su da… Doğumdan sonra bebeğin pozisyonundan dolayı doktorum, eğer şuan almasaydık akşama doğuma gelirdin muhtemelen dedi . Hatta kadın doğum hemşireleri ve doktorum da sancı hissetmememe çok şaşırdılar. Kontrole diye gidip bebeğimi kucağıma aldım kısaca (eşimle bunun dalgasını çok geçmiştik olur mu diye, başımıza geldi)

Bir tanıdığın da sancısı 100lerde çıkıp ama ağrı hissetmeyip akşama suyu gelmiş ve sabaha karşı suni sancıyla doğum yaptı.

Zaten çok az bi zamanın kalmış canım kızına kavuşmana anlık oluyor sabırla bekleyeceksin inşallah zamanında 38 39. Haftayı doldurunca gelir ne kadar geç gelirse o kadar iyi

Nişanım geldikten 6 gün sonra doğumum başlamıştı benim nişanım geldiğinde hiç açılmam yoktu hatta doğum yaptığım günün sabahında kontrole gittiğimde de açılmam yoktu sonra bir anda oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…