- 3 Ekim 2010
- 11.450
- 3.685
Merhaba bayanlarr.
Çok heyecanlıyım, çünkü, haftaya cuma günü isteme, pazar günü söz ve nişanımız bir arada cafe' de aile arasında yapılacak. Tam tamına 7 günümüz var..
Heyacanımı ve Hazırlıklarımı sizilerle paylaşmak fikirlerinizlen faydalanmak istedim..
Yüzüklerimizi rose gold klasik alyans yaptırıyoruz, yarın alacağız inşallah..
Bunlar saatlerimiz..
Nişan da 2 tane bilezik takılacak..
Model bu
Nişan da giyeceğim elbisemin rengi, yeşil ayakkabıyla kombinledim. Pembe olan bohçaya konulacak..
Nişan da yaptırmayı düşündüğüm saç modeli..
Bohçayı sadece birbirimize yapacağız ve sandık yerine bavul tercih ettik.
Bu benimkisi;
Erkek arkadaşıma siyah, lacivert veya füme rengi alacağız..
Este lauder maskara setim.. Bunlara allık, fırçası ve ojeler eklenecek..
Parfümüm
Erkek arkadaşıma aldığımız parfüm
Madame Coco kişisel bakım setim..
Bu tarz şase takımı içine koyacağız her bir eşyayı..
Bu da düşündüğüm ayna ve tarak seti umarım aynısını bulabilirim..
Benim bohçama koyulacaklar; İç çamaşırı takımı, 6' lı gecelik seti, pijama takımı, havlu, tülbent, patik, yelek, lif, bir çift kıyafet, çanta (ayakkbım pembe aldık) Seccade, tesbih. Eksik var mı sizce?
Erkek arkadaşıma alınacaklar; İç çamaşırı, pijama takımı, gömlek, pantolon, kemer, cüzdan, kravat set, kişisel bakım ürünleri, çorap, havlu, seccade, tesbih, takke..
Terlik her ikimiz de istemiyoruz çünkü o modeller bizim kullanacağımız türden değiller.
Nişan da yaptıracağım pasta modeli;
Ayrıyetten bunlar gibi kurabiyeler olacak..
Yüzük yükseltilerimiz bunlar gibi..
Bu nişan tepsim
Nişan hediyeliklerini bu tepsi de sunacağız..
Eki Görüntüle 1147664
Bunlar bizim masamızın şamdanı ve mumu..
Eki Görüntüle 1147666 Eki Görüntüle 1147668
Bunlarda davetli masalara konacak çilek kokulu minik mumlarımız..
Eki Görüntüle 1147669
Her bir sandalye pembe tülle süslenecek ve aynı zaman da kapıyı da süsleyeceğiz. Masalara gül yaprakları veya renkli minik taşlar serpiştirilecek, ekstradan başka ne yapılır fikri olan var mı?
Burası da nişan mekanımız olacak inşallah...
Şimdilik hazır olanlar ve düşündüklerimi paylaştım, pazar günü elbise provamı yapıp tülleri alacağım, Önümde isteme için sadece 5 gün kalacak.
Her bir detayı paylaşmaya edvam edeceğim inşallah..
Çok heyecanlıyım, çünkü, haftaya cuma günü isteme, pazar günü söz ve nişanımız bir arada cafe' de aile arasında yapılacak. Tam tamına 7 günümüz var..
Heyacanımı ve Hazırlıklarımı sizilerle paylaşmak fikirlerinizlen faydalanmak istedim..
Yüzüklerimizi rose gold klasik alyans yaptırıyoruz, yarın alacağız inşallah..
Bunlar saatlerimiz..
Nişan da 2 tane bilezik takılacak..
Model bu
Nişan da giyeceğim elbisemin rengi, yeşil ayakkabıyla kombinledim. Pembe olan bohçaya konulacak..
Nişan da yaptırmayı düşündüğüm saç modeli..
Bohçayı sadece birbirimize yapacağız ve sandık yerine bavul tercih ettik.
Bu benimkisi;
Erkek arkadaşıma siyah, lacivert veya füme rengi alacağız..
Este lauder maskara setim.. Bunlara allık, fırçası ve ojeler eklenecek..
Parfümüm
Erkek arkadaşıma aldığımız parfüm
Madame Coco kişisel bakım setim..
Bu tarz şase takımı içine koyacağız her bir eşyayı..
Bu da düşündüğüm ayna ve tarak seti umarım aynısını bulabilirim..
Benim bohçama koyulacaklar; İç çamaşırı takımı, 6' lı gecelik seti, pijama takımı, havlu, tülbent, patik, yelek, lif, bir çift kıyafet, çanta (ayakkbım pembe aldık) Seccade, tesbih. Eksik var mı sizce?
Erkek arkadaşıma alınacaklar; İç çamaşırı, pijama takımı, gömlek, pantolon, kemer, cüzdan, kravat set, kişisel bakım ürünleri, çorap, havlu, seccade, tesbih, takke..
Terlik her ikimiz de istemiyoruz çünkü o modeller bizim kullanacağımız türden değiller.
Nişan da yaptıracağım pasta modeli;
Ayrıyetten bunlar gibi kurabiyeler olacak..
Yüzük yükseltilerimiz bunlar gibi..
Bu nişan tepsim
Nişan hediyeliklerini bu tepsi de sunacağız..
Eki Görüntüle 1147664
Bunlar bizim masamızın şamdanı ve mumu..
Eki Görüntüle 1147666 Eki Görüntüle 1147668
Bunlarda davetli masalara konacak çilek kokulu minik mumlarımız..
Eki Görüntüle 1147669
Her bir sandalye pembe tülle süslenecek ve aynı zaman da kapıyı da süsleyeceğiz. Masalara gül yaprakları veya renkli minik taşlar serpiştirilecek, ekstradan başka ne yapılır fikri olan var mı?
Burası da nişan mekanımız olacak inşallah...
Şimdilik hazır olanlar ve düşündüklerimi paylaştım, pazar günü elbise provamı yapıp tülleri alacağım, Önümde isteme için sadece 5 gün kalacak.
Her bir detayı paylaşmaya edvam edeceğim inşallah..
Son düzenleme: