Nişan Nişan Ve Bohça hazırlıklarım :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.450
3.685
Merhaba bayanlarr. :KK3:

Çok heyecanlıyım, çünkü, haftaya cuma günü isteme, pazar günü söz ve nişanımız bir arada cafe' de aile arasında yapılacak. Tam tamına 7 günümüz var.. :KK16:

Heyacanımı ve Hazırlıklarımı sizilerle paylaşmak fikirlerinizlen faydalanmak istedim.. :KK34:

Yüzüklerimizi rose gold klasik alyans yaptırıyoruz, yarın alacağız inşallah..

$6659_A2150.jpg

Bunlar saatlerimiz..

$images (3).jpg $FB,14560,10,fossil-zzz-fossil-jr1354.jpg

Nişan da 2 tane bilezik takılacak..

Model bu:KK34:

$cache_500_1__i_11785934_UVD.jpg

Nişan da giyeceğim elbisemin rengi, yeşil ayakkabıyla kombinledim. Pembe olan bohçaya konulacak..
Nişan da yaptırmayı düşündüğüm saç modeli..
$PicsArt_1398788424643.jpg $IMG_74257896761242.jpeg

Bohçayı sadece birbirimize yapacağız ve sandık yerine bavul tercih ettik.

Bu benimkisi;

Erkek arkadaşıma siyah, lacivert veya füme rengi alacağız..

$indir.jpg

Este lauder maskara setim.. Bunlara allık, fırçası ve ojeler eklenecek..

$1YTE_311x311.png

Parfümüm

$bvlgari-jasmin-noir-edp-kadin-parfum.jpg

Erkek arkadaşıma aldığımız parfüm

$original_CW.jpg

Madame Coco kişisel bakım setim..

$7404_buyuk.jpg

Bu tarz şase takımı içine koyacağız her bir eşyayı..

$485_buyuk_zoom.jpg

Bu da düşündüğüm ayna ve tarak seti umarım aynısını bulabilirim.. :KK31:

$pr_01_41040_max.jpg

Benim bohçama koyulacaklar; İç çamaşırı takımı, 6' lı gecelik seti, pijama takımı, havlu, tülbent, patik, yelek, lif, bir çift kıyafet, çanta (ayakkbım pembe aldık) Seccade, tesbih. Eksik var mı sizce?

Erkek arkadaşıma alınacaklar; İç çamaşırı, pijama takımı, gömlek, pantolon, kemer, cüzdan, kravat set, kişisel bakım ürünleri, çorap, havlu, seccade, tesbih, takke..

Terlik her ikimiz de istemiyoruz çünkü o modeller bizim kullanacağımız türden değiller. :KK34:

Nişan da yaptıracağım pasta modeli;:KK56:

$1315253953_b.jpg

Ayrıyetten bunlar gibi kurabiyeler olacak.. :KK31:

$DSCN4800.JPG

Yüzük yükseltilerimiz bunlar gibi.. :KK69:

$photo (306).jpg

Bu nişan tepsim

$dxywjkkgesl9bbisfuly.jpg
Nişan hediyeliklerini bu tepsi de sunacağız..

Eki Görüntüle 1147664

Bunlar bizim masamızın şamdanı ve mumu..:KK16:

Eki Görüntüle 1147666 Eki Görüntüle 1147668

Bunlarda davetli masalara konacak çilek kokulu minik mumlarımız..:KK12:

Eki Görüntüle 1147669

Her bir sandalye pembe tülle süslenecek ve aynı zaman da kapıyı da süsleyeceğiz. Masalara gül yaprakları veya renkli minik taşlar serpiştirilecek, ekstradan başka ne yapılır fikri olan var mı?

Burası da nişan mekanımız olacak inşallah...

$durak-pastanesi-sultangazi-istanbul72411.jpg

Şimdilik hazır olanlar ve düşündüklerimi paylaştım, pazar günü elbise provamı yapıp tülleri alacağım, Önümde isteme için sadece 5 gün kalacak.
Her bir detayı paylaşmaya edvam edeceğim inşallah..

Son düzenleme:
hepsi çok güzell ya burda toplu olarak görünce daha iyi oldu hemen hemen her şeyi düşünmüşsün:KK9:
inşallah nişanın da istediğin gibi geçer :21:
fotoğraf çekimi için alacağın aksesuarlarıda merakla bekliyorum :KK33:

Son düzenleme:
ben de gerçekten bayıldım zevkinee :KK16::KK16::KK16:

nişan fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorummm :KK31:

hepsi birbirinden güzel....
ama özelikle alyans saat ve yüzük yükseltileri tam istediğim gibi bayıldımmm:KK8:
tüm ayrıntıları merakla bekliyorummm:KK8:
çokk mutlu olursunuz inşallah:KK16:

ama özelikle alyans saat ve yüzük yükseltileri tam istediğim gibi bayıldımmm:KK8:

Harika her birine ayrı ayrı bayıldım o kadar güzel anlatmışsın açıklamışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok güzel geçer herşeyin gönlünce olmuş öyle de olsun inşallah:nazar::KK16:

canımm benim..beraber şafakları saydık ve bitirdik seninlee..hepsi harikaa çokk güzel şeçmişsinn inşallah çok mutlu olursunn:KK16:

hepsi çok güzell ya burda toplu olarak görünce daha iyi oldu hemen hemen her şeyi düşünmüşsün:KK9:
inşallah nişanın da istediğin gibi geçer :21:
fotoğraf çekimi için alacağın aksesuarlarıda merakla bekliyorum :KK33:

Düşünmüş müyüm sence de selen?
Siz de fikir verin lütfen, özellikle de süsleme konusunda..
Erkek arkadaşım siyah pankart yaptırmak istiyor nişan hatırası olarak.
Haa tabii onlarda alınacak daha.. :KK53:

ben de gerçekten bayıldım zevkinee :KK16::KK16::KK16:

nişan fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorummm :KK31:

Çok teşekkür ederim, inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten kızlar.. :KK31::KK34:

Hep klasik alyans istemişimdir, ama nedese o sarı rengi değildi benim istediğim, sanki eski yüzükler de böyle sapsarı değildi?
Şimdi bronz altın, rose gold diye biliniyor. İnşallah, çok teşekkür ederim canım.. :KK16:

Harika her birine ayrı ayrı bayıldım o kadar güzel anlatmışsın açıklamışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok güzel geçer herşeyin gönlünce olmuş öyle de olsun inşallah:nazar::KK16:

Çook teşekkür ederim canım benim, Allah herkese nasip etsin inşallah..
İnşallah umduğum gibi bir gün geçiririm.

canımm benim..beraber şafakları saydık ve bitirdik seninlee..hepsi harikaa çokk güzel şeçmişsinn inşallah çok mutlu olursunn:KK16:

Çook teşekkkür ederim. Ya nerden nereye değil mi?
Sanki o şafaklar hiç bitmeyecek gibi gelirdi.

Herşey harika görünüyor=) Bütün detayları düşünmüşsün masadaki muma kadar :KK16: Ben çok beğendim =) Dilerim nişanda tam istediğin gibi geçer:KK16::KK16: Birde sakın bizi fotoğrafsız bırakma merakla bekliyoruz hepimiz ortaya nasıl birşeyler çıkacağını ve tabi en başta seni:KK16:

Düşünmüş müyüm sence de selen?
Siz de fikir verin lütfen, özellikle de süsleme konusunda..
Erkek arkadaşım siyah pankart yaptırmak istiyor nişan hatırası olarak.
Haa tabii onlarda alınacak daha.. :KK53:

tavanada bişeyler asılamaz mı canım daha bi hareketli olur $1013966_124746254403023_995475717_n.jpg bu şekilde:KK23:

Herşey harika görünüyor=) Bütün detayları düşünmüşsün masadaki muma kadar :KK16: Ben çok beğendim =) Dilerim nişanda tam istediğin gibi geçer:KK16::KK16: Birde sakın bizi fotoğrafsız bırakma merakla bekliyoruz hepimiz ortaya nasıl birşeyler çıkacağını ve tabi en başta seni:KK16:

Çok teşekkür ederim, evet çok detaycıyım. Başak burcu da değilim üstelik. :KK1:
Dış çekim yapacağız beğenirsem koyarım, ama çikolata çiçek, nişan tepsisi, yüzükler ve nişan anını inşallah ekleyeceğim canım..:KK34:

Smuwila sen bu sitede aşina olduğum üyelerden birisin. Gördüm, çok sevindim. Bütün aldıkların çok harika ama özellikle ayakkabılarına bayıldımmmmm :KK31: Güle güle giy, mutluluklar dilerim. :KK34:

Smuwila sen bu sitede aşina olduğum üyelerden birisin. Gördüm, çok sevindim. Bütün aldıkların çok harika ama özellikle ayakkabılarına bayıldımmmmm :KK31: Güle güle giy, mutluluklar dilerim. :KK34:

Çok teşekkür ederim, beğenmen beni çok mutlu etti canım.. :KK16:

Amin canım inşallah:nazar:Çok güzel geçecek içini ferah tut bu kadar hazırlık herşey harika hiç kötü geçme şansı var mı :21:Bence yokk:KK16:

İnşallah canım inşallah, heyecan giderek artıyor. Hayırlısıyla çıkarız işin içinden inşallah..

Bugün yüzüklerimizi aldık kızlaaar.. :KK16:
$PicsArt_1402167179699.jpg

Sonra Eminönüne gittik, nişan için eğlenceli şeyler aldık. Yalnız oradan bohça alışverişi yapmak akıl kari değil. Çok kalabalık, neredeyse yürünmüyor.

Bunlar da taç, tef ve konuşma baloncuklarımız.. :KK34:

$PicsArt_1402168570829.jpg

Son düzenleme:
canımm hazırlıklarının taammı çok güzell :KK16::KK16: dilerim herşey istedigin gibi olsun :nazar:

Nurdaaan çok teşekkür ederim canım, ilk konuştuğumuz zamanlar aklıma geliyor şimdi, nerden nereye dedirttriyor gerçekten de hayat, Allah sana ve diğer tüm topiğimizin bekar kızlarına nasip etsin inşallah. :KK31::KK16::KK34:

Nurdaaan çok teşekkür ederim canım, ilk konuştuğumuz zamanlar aklıma geliyor şimdi, nerden nereye dedirttriyor gerçekten de hayat, Allah sana ve diğer tüm topiğimizin bekar kızlarına nasip etsin inşallah. :KK31::KK16::KK34:

önce sana sonra da sırayla bizlere inşallah canım :KK69: :KK16::KK16::KK16:

bayıldım! dört dörtlük olmuş. öyle güzel seçimler yapmışsınız ki ben de alışverişe mi çıkarsaydım acaba dedim. :KK1: ama bir sefer çıksam bu kadar güzel seçimler yapamazdım herhalde. şimdiden mutluluklar.

daha özel yapmak isterseniz şeffaf kadeh bardaklarına isme özel resimli nişsnlınla senin fotonun olduğu etiket; ğeçet etiketi..gibi birde nişan hatırası yazan foto çerçevesini unutmayın bence...

X