Nişan nişan töreni soruları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

masal26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
248
0
66
Eskişehir
merhaba arkadaşlar,bir mekanda nişan töreni yapacağız yılbaşından hemen sonra 150 kişi civarında olacak kişi sayısıda. şimdi, nişanda takı için kurdele takılırmı boyuna eğer takılmazsa kıyafetlerimiz delik deşik olucak takılmasıda acayibime gidiyo sanki düğün gibi pek hoş gelmiyor.
Birde küçük kutularda yada küçük kavanozlarda süslü şekerlemeler dağıtmak istiyoruz misafirlerimize ve bunları 150 kişiye nasıl dağıtabiliriz nişan sırasındamı dağıtılmalı yada çıkarkenmi veya girerkenmi verilmeli kargaşalıkmı olur acaba tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim:18:

canım şimdiden hayırlı olsun yakın değilim ki geleyim
kurdele olmalı bence kimileride küçük çanta alıyor yanına misafirler takıları içine koymalarını söyleyebilirsin yada gelin pufu oluyorya elde yuvarlak büzgülü oda olablir nişn kıyefetine göre bir renk tercih edersen güzl olur kurelada kıyefetinin renginde olabilir aklıma böyle geldi
aslında giderken misafirlere dağıtılması da olabilir veya masalra tek tek dağıtılmasıda olablir
benim nişan çok böyle teferruatlı olmamıştı evimizin altında bir salonda yapıldı ama takılar dediğin gibikıyafetlere takıldı nişanlığımı zedelemişti ama güzeldi oldu bitti 5 sene geçti aradan hey gidi günler
kızlar daha yardımcı olacaktır inşallah umarım herşey tam istediğin gibi olur

canımm çok teşekkür ederim tavsiyelerini göz önünde bulundurucam. Stres yaptım vala:18:

canım benimde salonda olacak bildiğin düğün gibi hiç eksik yok ama kurdele olması gerek bnce bnde yapıcam
nişan kızın düğünü derler bizde:)

canım benimde salonda olacak bildiğin düğün gibi hiç eksik yok ama kurdele olması gerek bnce bnde yapıcam
nişan kızın düğünü derler bizde:)

bizim öyle düğün salonu gibi değilde 200 kişilik bir mekan tuttuk ne yapacağımı bilemedim şu kurdele konusunda. senin nişanın ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…