Nişan tepsisi sorunsalı

sweatfebruary27

Harikalar Diyarında...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
2.215
134
Eki Görüntüle 582984

Arkadaşlar merhaba,aslında "nişan" adlı konuya da açtım başlığı ama orası pek sessiz benimse fikre ihtiyacım var 3 şubatta nişanım var kısmetse.Ben daha hiç nişan tepsisi bakmamıştım.Annem süpriz yapıp eklediim tepsiyi almış. Beğenmediysen değiştirelim dedi.Ben kararsız kaldım gözüme takılan bir şey var ama ne çözemedim.Siz ne dersiniz? Olumusuz da olsa yorum yapın ki nişan günü gelmeden başka tepsilere bakayım ?

stillekx teşekkür ederim yorumun için.. muklakukla sen de sağol yorumun için ama "iğrenç"kelimesi pek hoş gelmedi bana da ama daha önceki yazdığın cevapları okudum da senin tarzın sert biraz o yüzden alınmadım :) tekrar sağolun yorum yaptığınız için..

Yani bildiğimiz tepsi işte :KK1: Gayette güzel yani. Üzerine makas kurdele konup işi bitince de kaldırılacak bir tepsi. Muhtemelen kimsenin dikkatini bile çekmeyecek bir tepsi için değişiklik yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

seyyy o ortadaki firfirlar benim gozume takildi birazz

aman bos ver benimkinde de tarzim olmamasina ragmen beyaz guller inciler falan vardi herkes bayildi bizim millet satafati seviyor :)) zaten o gun heyecandan tepsiye mepsiye takilmazsin

benim ki buydu ama senin ki hosuma gitti :)

$177197_10151197706634176_644718639_o.jpg

Bu konuda çok bir araştırmam yok ama forumda paylaşılan tepsi resimlerini gördüğüm kadarıyla söylüyorum, biraz sade kalmış. sadeliği severim ama asil gözüken bir sadelikte değil bu, yani normal bir tepsi gibi. bilemedim. başka alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.

Gayet güzel annenizin de hatırası olur hem
İğrenç felan değil o gün kimse tepsi eleştirmesi yapmaz, sanmıyorum :))

Ben nişanımda yastık kullanmıştım uçları püsküllü filan çok şıktı nişan yastığı diye bi bak istersen fikir olur...

hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için..yazdıklarınızın hepsi aklımdan geçen şeylerdi.ben de ortadaki güllere takıldım hatta halla onları kopartıp başka bir şey yapıştırsam mı diye düşünüyorum..ama sonra sizin gibi düşünüp diyorum ki ne gerek var o akşam kimse fark etmicek ben bile heyecandan tepsi mi görücem..ve en önemlisi annemin hatırası..içimi rahatlattığınız için teşekkürler ve iyi geceler hepinize .. :)

Ben olsam değiştirirdim. Çok şık tepsi ve yastıklar var, bu biraz demode açıkçası.
Sonuçta fotograf ve video kayıtlarında olacak. İçine sinen bişey olsun.

hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için..yazdıklarınızın hepsi aklımdan geçen şeylerdi.ben de ortadaki güllere takıldım hatta halla onları kopartıp başka bir şey yapıştırsam mı diye düşünüyorum..ama sonra sizin gibi düşünüp diyorum ki ne gerek var o akşam kimse fark etmicek ben bile heyecandan tepsi mi görücem..ve en önemlisi annemin hatırası..içimi rahatlattığınız için teşekkürler ve iyi geceler hepinize .. :)

o annenizin hatırası kullanın bence.. değiştirdiğiniz de kimse o gece nişan yastığınızın veya tepsinizin şıklığını konuşmayacak ama siz içten içe annenizin aldığı bir şeyi değiştirdiğiniz için pişmanlık duyacaksınız.. kullanın o da sevinsin :)

Bencede kullan arkadaşım anneciğinin gönlü olsun hem düşünsene önceden tepsiler süslümüydü yastıkları vardı bakma şimdi tercih çokta ondan işte :KK34:

X