Nişan Nişan Tepsisi Seçimi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar ya ben çok kararsız kaldım bi baksanız şunlara minnettar olucam
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-

Son düzenleme:
4. benim tepsimdi :) aceleye gelmişti görseydim eğer ben 7 yi alırdım

yasemincim ben 7. resimdekini çok beğendim canımm

ben de baktıkça 1 ve 7'yi daha orjinal, farklı bulmaya başladım :))

yasemincim ben 7. resimdekini çok beğendim canımm

psikom yaa ben de en çok 1 ve 7yi beğendim :)) bu arada ysmgzldr takma adım ve bi türlü değiştiremedim adımı "yaşam güzeldir" in kısaltılmışı aslında çok saçma bi zamanıma geldi sanırım kayıt olurken kafayı yemişim Psikolog musun bu arada ben de psikolojik danışmanım da

Canımmm ben onu yasemin'in kısaltılmışı gibi okuyorum ya nicedir Ayy çok güldüm şimdi kendime iyi mi

Evet canım, psikoloğum Adın ne canım, ne güzel bir meslektaş daha çıktı bana

Canımmm ben onu yasemin'in kısaltılmışı gibi okuyorum ya nicedir Ayy çok güldüm şimdi kendime iyi mi

Evet canım, psikoloğum Adın ne canım, ne güzel bir meslektaş daha çıktı bana

Canım hepsi çok tatlı ama benim favorim iki tane, forumunda hemen hemen en favorisi olan şu kalpli olan model 7 numara, cidden çok şık. Onun haricinde 3 numarayı çok beğendim pembe yuvarlak olanı, çok şeker ve farklı bence, sade ve hoş..

Bence en guzeli 7
O olmazsa 5

Nisan tepsilerinde bu susluler guzel ama cok da tuller tuyler fiskiranLar abartiya kaciyor.

Bu arada ysmgzldr i ben de hep yasemin diye okuyordum:))

ay bende nişanımda değişik süslü bişeyler istiyodum tanıdık sarraf vardı illa ben vercem dedi öylelikle güme gitti benim tepsi ama neyse yüzükler parmağımızda biz mutluyuz ya ona bakıyorum ben ayrıca canım hepsi güzel bütün tepsiler için ayrıı yüzük aldır hepsini kullan dermişim benim 2. tepsi hoşuma gitti mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…