Nişan Nişan tepsim hakkında yorumlarınız ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sweatfebruary27

Harikalar Diyarında...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
2.215
134
Arkadaşlar merhaba,3 şubatta nişanım var kısmetse.Ben daha hiç nişan tepsisi bakmamıştım.Annem süpriz yapıp eklediim tepsiyi almış. Beğenmediysen değiştirelim dedi.Ben kararsız kaldım gözüme takılan bir şey var ama ne çözemedim.Siz ne dersiniz? Olumusuz da olsa yorum yapın ki nişan günü gelmeden başka tepsilere bakayım ?

(tepsimi değiştirdim..aşağıda fotosu..)

Eklentiler

• $niþan tepsim.JPG
    $niþan tepsim.JPG
    108,7 KB · Görüntüleme: 574
Son düzenleme:
Ben de beğendim güle güle kullanın.Yalnız içindeki tüllü süsler yerine iğne oyası bir örtüyle daha şık olur.Tüllü payetli süsler çok basit gelir bana.

Canım çok sade geldi bana ama güzel :KK34: Ayrıca erkek tarafı zaten getiriyor nişan tepsisini ayrıca yüzük aldığınız kuyumcularda veriyor. Seçenek Çok almana bile gerek kalmaz belki :KK1: :KK1: :KK1:

bence gayet sade ama hos bir tepsi tabiki sadelikten hoslaniyorsan( ki ben bu tepsiyi kesinlikle heryerinden kurdeleler sallanan simli tepsilere tercih ederdim) ama ben sahsen söz yastiklarini daha cok begeniyorum farkli bir model olsun dersen bence bide o tarz seylere bak

$P1000563.JPG

sizlerden gelen "çok sade"yorumlarınızın da etkisiyle nişan tepsimi annemle beraber değiştirdik..aldığımız yerde seçenek azdı o yüzden bunu aldım..fotoğrafta biraz karışık çıkmış ama sizinle paylaşmak istedim..umarım eskisi daha iyiymiş diye düşündürmez :)

canim hayirli olsun bence ikiside cok güzel bu yeni aldiginda cok güzel.

Canim bende alirken zorlanmistim. Alt tarafi nisan tepsisi ama inan okadar cok secenek varki insan hangisini alicagini bilemiyor.

Bence bu son aldiginda gayet güzel.

Rabbim tamamini erdirsin.

canim hayirli olsun bence ikiside cok güzel bu yeni aldiginda cok güzel.

Canim bende alirken zorlanmistim. Alt tarafi nisan tepsisi ama inan okadar cok secenek varki insan hangisini alicagini bilemiyor.

Bence bu son aldiginda gayet güzel.

Rabbim tamamini erdirsin.

aynen canım alt tarafı bi tepsi işte kimse görmicek bile ama insan ufacık şeylere takılıyor bu hazırlık sürecinde..pozitif-sıcak yorumun için teşekkür ederim..Allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallah..

Eki Görüntüle 582869

Arkadaşlar merhaba,3 şubatta nişanım var kısmetse.Ben daha hiç nişan tepsisi bakmamıştım.Annem süpriz yapıp eklediim tepsiyi almış. Beğenmediysen değiştirelim dedi.Ben kararsız kaldım gözüme takılan bir şey var ama ne çözemedim.Siz ne dersiniz? Olumusuz da olsa yorum yapın ki nişan günü gelmeden başka tepsilere bakayım ?

(tepsimi değiştirdim..aşağıda fotosu..)

ben beğenmedim canım:) Ama sonçta nişanda inan tepsi görülmüyor bile saniyelk geliyor yüzük keslio curcuna zaten :) annneni kırma beğenip almış :)

Eki Görüntüle 591688

sizlerden gelen "çok sade"yorumlarınızın da etkisiyle nişan tepsimi annemle beraber değiştirdik..aldığımız yerde seçenek azdı o yüzden bunu aldım..fotoğrafta biraz karışık çıkmış ama sizinle paylaşmak istedim..umarım eskisi daha iyiymiş diye düşündürmez :)

hmmm evet bak bu çOk hoŞ:)))

tepsin güzel..annen de begenmiş almış
hem sadece 10 dakıkalık bırsey ıcın bu kadar kararsız kalma...onemlı olan nişanın guzel geçmesı- emın ol tepsıye kımsenın dıkkat ettıgı de yok :)

X