Nişan nişan takıları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Canım Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim nisanimda 1 adet bilezik taktilar durumlari 1 taneye elveriyodu. Ama seninkilerin durumu iyiyse 1 bilezik burda citir set olur nisan da bunlari nisanlinla konuş o gereken i ailesine söyler dir.

Bende 5 ay önce nisanlandim. Salonda ve buyuk bir nisan oldu. Kayinvalidemler ve annemler hic adetleriniz nedir diye bi konusma yapmadilar alisveris yapilacagi gun nisanlim ben ve gorumcem kuyumcuya gittik 2 tane bilezik aldik alyanslarimizi aldik hallettik. Kayinvalidemle kayinpederim birer bilezik takti annem bana 1 tane bilezik takti babam da nisanlima 1 tane altin takti. Set ve saat bizde dugunde takilir. Kim ne takacak kac tane takacak diye hic konusulmadi herkes elinden geldigi kadar takti. Sağolsun kayinvalidemler karismazlar oyle şeylere biz nisanlimla ne nasil olacak konusup aileleri bilgilendiriyoruz.

Son düzenleme:
Bir defa pırlanta konusunda düşünülen çok saçma. adamın bütçesi ona yetmiştir manevi değeri büyük o yüzüğün. Benimde nişanlım bana evlenme teklif ederken pırlanta taktı bana para değeri dünyaları verseler yüzüğüm daha kıymetli.
Onun dışında elbisenizi neden siz aldınız onların alması gerekirdi. Nişanlına "annen bişey takmayacağız demiş takmazsanız ayıp olur göstermelik bişey takın" diyebilirsin. Alır o mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…