Nişan Nişan Sandığı mı Valiz mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar siz nişanınızda gelin bohçası için hangisini tercih ettiniz?

Erkek tarafının size aldığı hediyeleri koymak nişan sandığı mı aldınız yoksa valiz mi aldınız?

Sana kalmış birşey bu tatlım ama sandık çok şık duruyo helede yanına bohçası, çiçeyi, pastası, çukulatası eklenince. Tüm bunnar bir bavul yanında komik geliyo bana. Erkek tarafına mantıklı ama kız için değil bence kullanışlı olabilir o ayrı bi konu ama bu nişan yani hayatında birkez olucak olan bir heycan. Düşünsene tüm anılarını o sandıkta biriktirdiğini ve yıllar sonra açıp açıp baktığını. Ben biraz duygusalda bakıyorum sanırım sandık olayına. :))

Gelin adayı 😊❤️

Bende ayakli nisan sandigi tercih etmistim nisanlim tercihi bana birakti bende ayakli olursa ilerde altini silmek falan kolay olur dedim sandigin icine kutulu ürünleri koymayı tercih etmisler gecelik takimi ayakkabi terlik vs dolmustu zaten havlu patik yazma lif icin de ekstra bir bohca yapmislardi.ilerde sandigi dantelli havlularimi koymak icin kullanmayı düşünüyorum. Nisanlim icindr bavul aldik erkege bavul daha şık duruyor hem ilerde de kullanışlı olur.benim tercihlerim bu sekilde oldu:))

valizi ne zaman olsa olsa alırsın ama sandık işi bir kez olacak, ya ileride keşke sandık tercih etseydim dersen? tercihini iyi düşünmelisin canım , benim düşüncem; sandık daha naif, daha hoş duruyor, yatak odanın bir köşesine koyarsın, çok cic durur, tavsiem ayaklı alman, yatak odanı düzenleyeceğin renkte alırsan odada hoş bir obje olur senin için örneğin ben duvarlarımı ve perdemi gül kurusu ve/ veya pudra rengi alacağım bu sebeple sandığım da bu tonlarda, bak örnek olarak benimkini göstereyim :) ( silinebilir kumaşlı olmasına dikkat et eğer sandık alırsan )

Eklentiler

• $Altýndað-20140318-01211.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 261
valiz fikrini kk'dan öğrenmiştim, geçen haftalarda da araştırma yaptım çok hoş iki renk orta boy valiz buldum, sert kapaklı :)

anneler kabul ettikten sonra problem olmaz bence, sonuçta onlar daha hevesli bizden bohça fln hazırlamaya

ben balayında vs. de kullanırız diye sözlüme valiz aldım . Oda bana yavurlu süslü sandıklardan. Sonradan evde dekoratif amaçlı da kullanabilriz.İşe yarayıcı şeyler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…