Nişan Nişan Sandığı mı Valiz mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KuzuAnneOluyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
175
55
38
34
Kızlar siz nişanınızda gelin bohçası için hangisini tercih ettiniz?

Erkek tarafının size aldığı hediyeleri koymak nişan sandığı mı aldınız yoksa valiz mi aldınız?

Erkek tarafının size aldığı hediyeleri koymak nişan sandığı mı aldınız yoksa valiz mi aldınız?

Canim hem benim hem de erkek arkadasimin valizi vardi bu nedenle valiz alsak ekstra yer kaplayacakti evde
Nisan sandigi da sevmiyorum ben cok demode geliyor bana
Herseyi bohcaladik oyle vericez canim iki tarafli hem yer kaplamicak hem de bohcalar goze daha hos gorunecek suslu suslu el emegi

Erkek tarafı bana Nişan sandığı getirdi, ben erkek tarafına bavul götürdüm :) Bavul sonrasında çok işe yarıyor :)

valiz aldık canım zaten erkek tarafına valizle verilir çeyiz gelin tarafınada sandıkla gelir

İşte gelin tarafına geleni sordum canım kimisi geline de valiz alıyor pembe falan :107:

Evet bana da demode geliyor.. O yüzden kaçış yolu arıyorum valizi ondan size sorayım dedim :107:

Erkek tarafı bana Nişan sandığı getirdi, ben erkek tarafına bavul götürdüm :) Bavul sonrasında çok işe yarıyor :)

Nişan sandığını şimdi nerede kullanıyorsun peki? Yani sonrası için kullanışlı değilse ben kendim için de bavul düşünüyorum da :107:

sandıkta işe yarıyor canım şuan benimki ağzına kadar dolu diyebilirim. iç çamaşır geceelik makyaj kutum orda hep. tabi evlenince onları çıkartır tülbent patik falan koyarım aksesuar olarakta guzel görüntüsü war yatak odanın bi köşesinde kullanabilirisn

Teşekkür ederim canım :107:

Bana sandık da gelmedi, valiz de. Şimdiki aklım olsaydı valiz aldırır, valiz alırdım. Sonrasında lazım olur çünkü iki küçük valiz.

Şimdi yatak odasında kullanıyorum. Çok dekoratif bir sandık almıştım. içinde seccadelerim, tülbentlerim falan var. Aynı zamanda çok şık duruyor

Bana sandık da gelmedi, valiz de. Şimdiki aklım olsaydı valiz aldırır, valiz alırdım. Sonrasında lazım olur çünkü iki küçük valiz.

Evet ben de balayına giderken kullanırız diye düşünüyorum canım ondan valizlere bakıyorum ama sandık da aklımı kurcalamaya başladı yorumlardan dolayı :107:

bana sandıkla geldi biz erkek tarafına bişey yapmadık ama yapsaydık bavul daha mantıklı geldi bana

Sandık almak çok gereksiz geliyor bana, valiz almayi tercih ederim hem abes durmaz, hemde işe yarar daha sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…