• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Sandığı Erkek Tarafına Götürülürken..?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar mrb, nişandan sonra dün akşam kayınvalidemler geldi nişan sandığımı getirmeye sandığımı bir güzel süslemişler tüllerle ve nazar boncuklarıyla yanında yapma nişan çiçeğim ve gümüş bir tepsi içerisinde nişan çikolatam geldi..şimdi bu haftasonuda biz nişanlımın sandığını götürmeye gideceğiz erkeğe ne gider kızlar çiçek çikolata gitmez herhalde :D baklava gider diyenlerde var ama birde sizlere sormak istedim?
 
şimdiden hayırlı olsun anladığım kadarıyla ters nişan götüreceksiniz biz çarşamba günü götürdük sandık yerine bohça süsledim tüllerle falan çok güzel oldu yanında baklava ve burma tatlısı götürdük iki çeşit aldık çikolata alanda var arkadaşım öyle yaptı ama oğlan istemeye gitmiyoruz ya en uygunu baklava tekrardan hayırlı olsun
 
biz pasta yaptırıp yaş pasta götürmüştük...pastayı da ayaklı tablaya koyup tüllerle filan süslemiştik..
 
Back