Nişan salondami olmali evde mi olmali?

ben nişanımı küçük bir salonda yaptım 500 tl ye tuttum çok kişiyi çağırdık. hem küçük bir düğün gibi oldu çok eğlendik hem de çok gelen olduğu için çok altın para takıldı ben de çeyizimin eksiklerini tamamladım onunla :KK66:
Bizde nişanda takı takilmaz. Gelen misafirler taki takmaz. Taki sadece düğünde takilir. Keskee nişandada takilaydi tuh ya :KK51::KK48:

Hmm o zaman soruya cevap vereyim bence salonda olsun nisan.Benim esim evde olmasni istedi nisani evde yaptik cok kalabalik oldu.Simdi ki dusuncem olsa salonda yapardim nisanimi.
Sevgilim salonda olsun istiyor. Oyle hayal kurmustuk. Ama babasi oyle birsey diyince kafamiz karisti. Bilemedik. :KK51: en iyisi salonda yapalim ev kalabalik olur bir tat almayiz. Bari salonda ilk dansimizi edek değilmi :KK8::KK68:

uygun bi yer tutarsanız hem masraf etmemiş olursunuz hemde yorulmazsınız.bence salonda yapın.evde dışardan yemek yaptırsanız bile servisi kendiniz yapmanız gerek.kız tarafı için çok zor oluyo.

Bencede :) ama bizim nisan salonda oldu mu taki toreni de yapiliyor.Sizin nasil olcak taki ?
Bizde sadece nişanda yuzuk takilir. Bi de damat tarafinin anne babasinin aldiği hediye takilir. Gelen misafirler taki takmazlar. Takilar düğünde takilir. Misafirler sadece eğlenirler halay cekilir tey tey tey tililili :KK73::KK71:

X