- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
-
- Konu Sahibi yenigelincik
Doğru canm haklisin.Nişan bana gereksiz telaş geliyor
Bende sözle birlikte evde yaptım
Düğün yapar gibi salon ayarla davetiye, elbise ayarla kuaför ayarla o kadar telaş sonra tekrar düğünde aynı:)
Olanaklara ve tercihe dayalı bir durum.Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
İkram olarak tatli getirilir. Kalabalik olduğu icinde kiz ektra pasta borek yapamaz yani yettirelemez. Mumkun değil.sizin taraf baya iyi yani kız isteme de ikramları erkek tarafı getirsin , kızın yapması gereken nişanı erkek tarafı yapsın iyiymiş valla
madem onlar yapacak evde de olur nişan sonuçta
Aslinda tek sorun herkesin nişana gelmek istemesi ve evde yapilirsa herkesn cağrilamamasi durumunda insanlarin alinmasi ooof ofİki kere aynı stresi yaşamaktansa evde yapılması daha mantıklı bana göre, düğün salonunda nişan yapanların nişanına gitmek zorunda kalınca ben bile of ya zaten evlenirken düğün yapıcaksınız nişanıda düğün gibi yapmaya ne gerek var diyorum, çok gereksiz geliyo nişanıda düğün gibi yapmak .
Bana göre boşuna masraf zaten düğün yapıcaksınız birde nişanı salonda yapmak cok gereksiz çok içimde kalır diyosanız ufak bir cafe tutsanız daha mantıklıAslinda tek sorun herkesin nişana gelmek istemesi ve evde yapilirsa herkesn cağrilamamasi durumunda insanlarin alinmasi ooof of
Aslinda tek sorun herkesin nişana gelmek istemesi ve evde yapilirsa herkesn cağrilamamasi durumunda insanlarin alinmasi ooof of
Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
çok mantıklı :)