Nişan salondami olmali evde mi olmali?

sizin taraf baya iyi yani kız isteme de ikramları erkek tarafı getirsin , kızın yapması gereken nişanı erkek tarafı yapsın iyiymiş valla :KK45:

madem onlar yapacak evde de olur nişan sonuçta :KK69:
İkram olarak tatli getirilir. Kalabalik olduğu icinde kiz ektra pasta borek yapamaz yani yettirelemez. Mumkun değil.

maddi duruma göre çok değişir ve gelecek davetli sayısına.eğer bütün akrabayı,arkadaşlarınızı çağıracaksanız evde olmaz ama sadece büyükler ve 1-2 arkadaşınız olacaksa evde de güzel bi kutlama ayarlayabilirsiniz.

İki kere aynı stresi yaşamaktansa evde yapılması daha mantıklı bana göre, düğün salonunda nişan yapanların nişanına gitmek zorunda kalınca ben bile of ya zaten evlenirken düğün yapıcaksınız nişanıda düğün gibi yapmaya ne gerek var diyorum, çok gereksiz geliyo nişanıda düğün gibi yapmak .

İki kere aynı stresi yaşamaktansa evde yapılması daha mantıklı bana göre, düğün salonunda nişan yapanların nişanına gitmek zorunda kalınca ben bile of ya zaten evlenirken düğün yapıcaksınız nişanıda düğün gibi yapmaya ne gerek var diyorum, çok gereksiz geliyo nişanıda düğün gibi yapmak .
Aslinda tek sorun herkesin nişana gelmek istemesi ve evde yapilirsa herkesn cağrilamamasi durumunda insanlarin alinmasi ooof of :KK51:

Aileler arasında olacaksa evde olabiliryakin akrabayida cagiracaksaniz evde kküçük gelecekse salon olabilir bence :21:

bizde nişanı kızı evi yapar. masraf yapmak istemediğimizden dolayı evde yaptık. bir arkadaşın nişan için tuttuğu salonu sevmemiştim. ki onun gibi bir yer tutabilirdim anca, bu nedenle yapmadım.

Bizdede kız evi yapıyor ve duruma gore fakat salona vereceğim parayla çeyizine biseylr al derim dha mantıklı ben oyle yapmstm evde oldu sobalı ev olmasına rağmen ve gzeldi birinci derece akrabalarla falan :)

ben küçük bir salonda yapmıştım cafe tarzı yerlerde de oluyor nışan burada sizde öyle küçük bir yer tutabilirsiniz hevesiniz varsa dışarda yapın 1 bileziğiniz eksik olsun ama gönlünüz olsun ne olacak ki.

ben nişanımı küçük bir salonda yaptım 500 tl ye tuttum çok kişiyi çağırdık. hem küçük bir düğün gibi oldu çok eğlendik hem de çok gelen olduğu için çok altın para takıldı ben de çeyizimin eksiklerini tamamladım onunla :KK66:

Icinde kalmasin, gonlunden yapmak geciyorsa ufak birsey yapmalisin bence.
Cok luks degil daha mutevazi organize edersin herseyi cok masrafta olmaz. Altinin yeri baska nisanin yeri baska.

Ama dugununle nisaninin arasinda cok kisa bir sure varsa, yapmayadabilirsin aslinda.

Ben aslında nisan istemiyordum sözle nisan bir olsun diye annem istiyor diye evde yapmıştım mahalleden bi kaç komşu akrabaları oldu o kadar

Benim salonda olacak 23 mayista. dugunum de eylülde. Elimde olsa evde olmasini isterdim, gayet sıcak ve samimi olurdu. Ama annemler 15 kardeş olduğu için eve sığmazlar onun tarafi da çok kalabalik salona anca sigariz :KK53:

X