- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
-
- Konu Sahibi yenigelincik
Kismet olursa evde yapmaya karar verdim yorumlardan sonra. Tesekkurler yorum icin canim benimSen ne istiyorsan onu yap canım. Ben nişanı evimizde yaptım. Çok da iyi oldu. Hiç borcumuz yok. Üstüne fazladan altınımız oldu. Kız kardeşim salonda yaptı 4 sene önce, onun için eşi kredi çekmişti. Daha geçen yaz bitirdiler borcunu... Sen bilirsin...
Rica ederim tatlımKismet olursa evde yapmaya karar verdim yorumlardan sonra. Tesekkurler yorum icin canim benim
Kesinlikle öyle.Sonucta altin alinacak zaten. Ama ne bileyim gereksiz denince moralim bozuldu. Bilemedim. Sizce gereksizmi bos masrafmi?
valla bizde nişan evde olursa altın alınır sandıkta aktın maltın alınmadıydı :)) gerci bizim ki acele oldu yüzüğü bile son anda aldıkkk zor yetiştikk kendi nişanımıza.....ama salonda olması hem güzel bi anı kalmasından ötürü iyi olur.......yinede önemli olan huzur aşk sevgi....bi ihtimal Altın takmış takmamış ne önemi var dersen benim gibi ..evde yap gitsin en azından müstakbel nişanlına ve ailesine masraf yaptırmamış olursun.... :) ama gereksizmi dersennnn bence gereksiz zatenn aynı atmosferi düğününde ve kınanda yaşayacaksınn nişanı büyütmeye gerek yokk.....Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
Mutluluklar sööööör :) duymadık, geç oldu kusura bakma.:d evet
aralıkta ani bir nikahla
Ewet. Gereksiz. Bos masraf. Daha nisan bile olmadan ona aliniyim buna kiriliyjm moduna girme bence. Bunun kinasi var dugunu var bohcasi vaar varda var yaniSonucta altin alinacak zaten. Ama ne bileyim gereksiz denince moralim bozuldu. Bilemedim. Sizce gereksizmi bos masrafmi?
iyi de nişanı kız yapıyor kiii.. sen nerde istersen orda yap. kız tarafı öder nişanıKizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
Burda istemede falan oyle pastalar borekler yapilmaz. Sadece tatli falan ikram edilr. Onuda erkek tarafi getirir. Ayrica birseyler yapildiğini hic gormedim. Ha ama az kisi olur ikrmlar yapilabilir. Belkide burda kalabalik gidildiği icin ikramlar yapilamiyordur. Bilmiyorum yinedeof
Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?