Nişan salondami olmali evde mi olmali?

Kismet olursa evde yapmaya karar verdim yorumlardan sonra. Tesekkurler yorum icin canim benim

Sonucta altin alinacak zaten. Ama ne bileyim gereksiz denince moralim bozuldu. Bilemedim. Sizce gereksizmi bos masrafmi?
Kesinlikle öyle.
Nişan mekanı, yok davetiyesi, yok elbisesi, yok ikramı, yok müzisyeni derken...
Dışarda nişan demek, gelinlik yerine onun başka renk giyileni ve imzasız tören demek.
Yapılmasını çok mu çok gereksiz buluyorum.
Bu kadar katı olmamın sebebi ise, malesef ben yaptım oradan biliyorum....

Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
valla bizde nişan evde olursa altın alınır sandıkta aktın maltın alınmadıydı :)) gerci bizim ki acele oldu yüzüğü bile son anda aldıkkk zor yetiştikk kendi nişanımıza.....ama salonda olması hem güzel bi anı kalmasından ötürü iyi olur.......yinede önemli olan huzur aşk sevgi....bi ihtimal Altın takmış takmamış ne önemi var dersen benim gibi ..evde yap gitsin en azından müstakbel nişanlına ve ailesine masraf yaptırmamış olursun.... :) ama gereksizmi dersennnn bence gereksiz zatenn aynı atmosferi düğününde ve kınanda yaşayacaksınn nişanı büyütmeye gerek yokk.....

illa surda olsun diye bi kaide yok... imkanlara gore hareket edilmeli... bizim misafir cok olacagindan, mecburen bi yer tutmustuk mesela... ama evde olsaydi da olurdu yani

biz kirda yapmistik ama ne geregi var o kadar masrafa maksat adi konsun degil mi. lavanta kesesi yaptirip dagitmistik birde herkesin cok hosuna gitmisti

Sonucta altin alinacak zaten. Ama ne bileyim gereksiz denince moralim bozuldu. Bilemedim. Sizce gereksizmi bos masrafmi?
Ewet. Gereksiz. Bos masraf. Daha nisan bile olmadan ona aliniyim buna kiriliyjm moduna girme bence. Bunun kinasi var dugunu var bohcasi vaar varda var yani

Bizde evde yaptık isteme söz nişan tüm o formaliteler aradan çıktı nişan istesem ailem yapardı ama ben ikide bi toplanıp toplanıp dağılma işini sevmiyorum, 9 sene çıkmışız zaten ne nişanı, düğüne daha çok özendik yemekli kır düğünü istiyoduk hep öylede oldu

Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
iyi de nişanı kız yapıyor kiii.. sen nerde istersen orda yap. kız tarafı öder nişanı

Kolayınız bulmuş sizin taraf :) İstediği kadar kalabalık olsun , kız tarafının imkanı varsa yemek/pasta şirketleriyle anlaşıyor, yoksa kendisi evde 3 5 çeşit pasta börek yapıyor.

Madem sizin tarafınızda herşey onların tarafından yapılıyor o zaman çok zora koşmamanız gerekir.
Biraz onlara kulak vermek en güzeli.

bence nişan olmamalı.

isteme merasiminde yüzükler takılmalı ve düğün ile bu süreç sonlanmalı.

ne o öyle ya, nişan için ayrı masraf düğün için ayrı masraf...

öncelikle hayırlı olsun canım. Eviniz müsaitse evde olabilir, ama herzaman en büyük hayalin salonda bir nişan dıysa yapmalısın, herşeyde parayla ölçmek yanlıș bence, bazen insan hayallerinide gerçekleştirmeli.
Ama benim şahsi fikrim, düğünün zaten yakın zandaysa nişanıda salonda kutlamak gereksiz.

Nişan bana gereksiz telaş geliyor
Bende sözle birlikte evde yaptım
Düğün yapar gibi salon ayarla davetiye, elbise ayarla kuaför ayarla o kadar telaş sonra tekrar düğünde aynı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…