Nişan salondami olmali evde mi olmali?

Tatlim bizde nişanda taki takilmaz. Yani erkek tarafi sadece hediyesini takar. Gelen misafirler taki takmaz. Sadece eglenmeye gelir. Misfirler takiyi dugunde takar

Bende salonu çok gereksiz buluyorum evde aileler ve yakın arkadaşlar arasında olması daha sonra küçük bir kutlama daha mantıklı geliyor ben öyle yapmak isterim mesela

Bişey merak ettim kınayıda mı erkek tarafı yapıyor?
Haha :) canim ya valla damatla birlikte kina yakilacaksa yani birarada kina yakilacaksa erkek yapiyor kinayida. Ha ama kiz isterse evde ayricada yapabliyor kiz kiza mesela ben kinayla düğün arasini bir gun tutacam. Yani o gece kizlarla evde olacaz. Salondan donunce. Evde kizlarlada ayri eğlenecez sohbet edecez

Nişan benim için sadece yüzük takmak demek, o yüzden evde oldu benim nişanım.

Hatta ikide bir insanları toplamak saçma geldiğinden kına bile yapmadım.

Haklısın her yörenın ayrı gelenegı var nısansankı dügünün kopyası gıbı yanı bır heyacanı kalmıyor dügün ıcın tabıkıde sızın ıstegınıze baglı ama gereksız telas dıye düsünüyorum ben

Haklisin canim. Evde yapayim en iyisi. Düğünümüz guzel olsun artik napalim

Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
Sen ne istiyorsan onu yap canım. Ben nişanı evimizde yaptım. Çok da iyi oldu. Hiç borcumuz yok. Üstüne fazladan altınımız oldu. Kız kardeşim salonda yaptı 4 sene önce, onun için eşi kredi çekmişti. Daha geçen yaz bitirdiler borcunu... Sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…