- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi yenigelincik
benım kınam nıkahtan 1 hafta once olduNişan ayri kina ayri canim. Arkadasin dediği gibi kina düğünden bir gun once yapiliyor
Tatlim bizde nişanda taki takilmaz. Yani erkek tarafi sadece hediyesini takar. Gelen misafirler taki takmaz. Sadece eglenmeye gelir. Misfirler takiyi dugunde takarCok lüzümsuz vede grereksız olduguju düsünüyorum mesela ben davetlı olsam affedersin abtalmıyım hem nısanda takı hem dügünde takı takam ogün ısım cıkıverır gelmem nısana veyahut gelırsrmde takı taknam ama büyük ıhyınsl ılk yazdıgım olacaktır
kına da da salona gerek yok ayolBir de şey, kına salonda olacaksa zaten o gün de abiye giyiliyor kına kıyafetinden önce ya da sonra bilmiyorum. Abiye hevesini kınanda istediğini giyerek alırsın.
aa evlendin mi sen, hayırlı olsunbenım kınam nıkahtan 1 hafta once olduannemın zoruyla yoksa ben onu da ıstemedim
çok ısrar etti
bende ne yaparsa yap dedım
:d evetaa evlendin mi sen, hayırlı olsun
Haha :) canim ya valla damatla birlikte kina yakilacaksa yani birarada kina yakilacaksa erkek yapiyor kinayida. Ha ama kiz isterse evde ayricada yapabliyor kiz kizaBişey merak ettim kınayıda mı erkek tarafı yapıyor?
Tatlim bizde nişanda taki takilmaz. Yani erkek tarafi sadece hediyesini takar. Gelen misafirler taki takmaz. Sadece eglenmeye gelir. Misfirler takiyi dugunde takar
Aa yok kina olmali mutlaka benceNişan benim için sadece yüzük takmak demek, o yüzden evde oldu benim nişanım.
Hatta ikide bir insanları toplamak saçma geldiğinden kına bile yapmadım.
Aa estağfurullah canim benim. Bazi yerlerde nişandada takiliyor sonucta. Değisiyor adetler. Tesekkur edeeerimmgörgüsüzlügüme verın ne bılem bızde pek nısana olmazda mutluluklar dılerım
Haa yok o da erkek evinde oluyo bizimTürk geleneklerine göre nişan evde olur. Kız evinde.
Siz Türk değil misiniz yoksam?Haa yok o da erkek evinde oluyo bizim
Haha Şaka Şaka tabiki kiz evinde olurSiz Türk değil misiniz yoksam?Olmaz öyle şey sizde yapın, itiraz istemiyorum.
Haklisin canim. Evde yapayim en iyisi. Düğünümüz guzel olsun artik napalimHaklısın her yörenın ayrı gelenegı var nısansankı dügünün kopyası gıbı yanı bır heyacanı kalmıyor dügün ıcın tabıkıde sızın ıstegınıze baglı ama gereksız telas dıye düsünüyorum ben
Sen ne istiyorsan onu yap canım. Ben nişanı evimizde yaptım. Çok da iyi oldu. Hiç borcumuz yok. Üstüne fazladan altınımız oldu. Kız kardeşim salonda yaptı 4 sene önce, onun için eşi kredi çekmişti. Daha geçen yaz bitirdiler borcunu... Sen bilirsin...Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?
Amin tatlim tesekkur ederm. Allah hepinizi iyilerle karsilastirsin hersey gönlünce, gonlunuzce olsun insallaaahInsallah canım hayırlı olsun sımdıden amin