Nişan salondami olmali evde mi olmali?

Nişan kız tarafına aittir.

Bence babası doğru söylüyor. Geçip gidiyor işte. Birilerini yedirip içiriyorsunuz al size nişan. Onların çoğunuda bir daha görmüyorsunuz . Çok depresifim bugün.

Bizde ailem yaptı nişanı. Büyük bir nişandı, . Şimdiki aklım olsa asla asla yapmazdım. Sözden sonra düğün yapardım.

Eğer illa nişan diyorsanız bencede aile arasında olmalı.

nişan olayının düğün gibi abartılması bana çok saçma geliyor.
aileler arasında kız tarafının evinde yüzük takılma ve pasta kesme olayı bence gayet yeterli.
zaten düğün için bir sürü stres yaşanacak ayrıca nişan için yer tutup stres yaşamak çok anlamsız.

Nişan kız tarafına aittir.

Bence babası doğru söylüyor. Geçip gidiyor işte. Birilerini yedirip içiriyorsunuz al size nişan. Onların çoğunuda bir daha görmüyorsunuz . Çok depresifim bugün.

Bizde ailem yaptı nişanı. Büyük bir nişandı, . Şimdiki aklım olsa asla asla yapmazdım. Sözden sonra düğün yapardım.

Eğer illa nişan diyorsanız bencede aile arasında olmalı.
Aslinda bazende boyle dusunuyorum. Nişanlilarda gelinlik gibi. Sadece beyaz değil. Renk farkli. E düğünde salonda yapilyor. İki defa düğün olmus gibi oluyor sanki. Ama bir yandanda ailede ilk evlenecek olan benim. Sevgilimde ilk evlenecek olan cocuk. Bilmiyorum kafam karisiyor cok :KK61:

nişan olayının düğün gibi abartılması bana çok saçma geliyor.
aileler arasında kız tarafının evinde yüzük takılma ve pasta kesme olayı bence gayet yeterli.
zaten düğün için bir sürü stres yaşanacak ayrıca nişan için yer tutup stres yaşamak çok anlamsız.
Katılıyorum. Nişanı salonda yapanların düğün organizasyonuna hevesi ya da mecali kalıyor mu acaba, hep merak etmişimdir.
El için ise zaten düğünde gereken uğraş verilecek. Altın çok daha mantıklı.

Katılıyorum. Nişanı salonda yapanların düğün organizasyonuna hevesi ya da mecali kalıyor mu acaba, hep merak etmişimdir.
El için ise zaten düğünde gereken uğraş verilecek. Altın çok daha mantıklı.
Peki nişanla düğün arasinin uzun olmasi bunu değistirirmi :KK51:

Bir düğün provası gibi olacak. Bana itici gelme sebebi o. Yani yine bir salonda göbek atmak için ve yine kabarık bir elbise giymek için tonla para dökmeye değer mi sence? Aile büyükleri varken ne kadar eğlenebilirsin? Tak yüzüğü sonra arkadaşların nişanlın git bir yere orada kendi arkadaşlarınla hopla zıpla dans et oyna çok daha eğlenceli :KK66:

Yanlış anlamayın sizin için konuşmuyorum ama nişanlılık döneminde bir ayrılık yaşadınız diyelim: Salonda yapılmış nişanı atmak mı daha ağır gelirdi yoksa evde yapılmış nişanı mı?
Tabiki evdeki. Ama kimse ayrilmayi dusunerek nisanlanmiyorki :KK51:

Aslinda bazende boyle dusunuyorum. Nişanlilarda gelinlik gibi. Sadece beyaz değil. Renk farkli. E düğünde salonda yapilyor. İki defa düğün olmus gibi oluyor sanki. Ama bir yandanda ailede ilk evlenecek olan benim. Sevgilimde ilk evlenecek olan cocuk. Bilmiyorum kafam karisiyor cok :KK61:

Sakın karışmasın kafanız. Boşverin ilk düğün olmasını. O telaşe bile huzursuzluk sokabiliyor aileler , eşler arasına. Evlendikten bir kaç yıl sonra ki aklınızla " keşke yapmasaydım diyeceksiniz.
Onlarında boşuna masraf demesi, kıymetsizlikten değil mantıktan söylemeleridir.
Haklılar sonuna kadar.

Artık nişan çoğu yerde sözle birleştiriliyor. Kına ise düğünle birleştiriliyor.

Akıllı gençler artık ya. Huzur olsun da kendi aramızda olsun diyenler çoğaldı.

Tabi bu sizin hayatınız, sizin hayalleriniz. Kafanız karışmadan terazi hangisine ağır basıyorsa ona karar verin.

En güzeli evde nisan yapmak düğünü salonda yapmak..nisanim salonda olmuştu pismanim...keşke evde olsaydi da düğün daha özel olsaydı. .iki defa salonda farkli renklerde kabarik tuvaletle ayni kisilerle göbek atmak saçma valla...şimdiki aklim olsa öyle yapmazdım...., , (

Sakın karışmasın kafanız. Boşverin ilk düğün olmasını. O telaşe bile huzursuzluk sokabiliyor aileler , eşler arasına. Evlendikten bir kaç yıl sonra ki aklınızla " keşke yapmasaydım diyeceksiniz.
Onlarında boşuna masraf demesi, kıymetsizlikten değil mantıktan söylemeleridir.
Haklılar sonuna kadar.

Artık nişan çoğu yerde sözle birleştiriliyor. Kına ise düğünle birleştiriliyor.

Akıllı gençler artık ya. Huzur olsun da kendi aramızda olsun diyenler çoğaldı.

Tabi bu sizin hayatınız, sizin hayalleriniz. Kafanız karışmadan terazi hangisine ağır basıyorsa ona karar verin.
Haklisin canim. Yorumlar mantikli. Zaten evde olursa istemeyle birlikte yuzuk takilacak. Direkt nişan olacak.

En güzeli evde nisan yapmak düğünü salonda yapmak..nisanim salonda olmuştu pismanim...keşke evde olsaydi da düğün daha özel olsaydı. .iki defa salonda farkli renklerde kabarik tuvaletle ayni kisilerle göbek atmak saçma valla...şimdiki aklim olsa öyle yapmazdım...., , (
Fotoğraf falan cekiliyor düğündeki gibi bi de. mantikli ya evde olmasini isterm o zaman :KK51:

ben evde yapılmasını isterdim. nişanlınızın ailesi gibi salonda, büyük nişan yapılmasını lüzumsuz bir masraf olarak görüyorum.
Ya etraftakiler salonda olsun bilmem ne diyince bende hevesleniyorum kafam karisiyor. İki sene oncesinden hep evde yapilmasini isterdim hep oyle hayal kurardim. Ama karisiyor kafam işte

X