• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan saçımm için lütfen yardımm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

inglish

nişanlı bir hatunn
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
62
0
86
Denizli
nısanım 2 hfta sonra.elbısem alındı .ama nısan sacıma karar veremıyorum.elbisem kırık beyaz ve boyundan baglamalı sadece omuzu ve sırtı acık. dugunde topuz ıstedıgım ıcın sımdı acmak ıstıyom .ve saclarımda belımde ve umralım. ne ıyı olur bıde sızın fırınızı alayım ddedımm:17:

cnm saçın ne renk kumral mı saçında.. eğer tenine gidecekse sarıya boyatablrsn çünkü kırık beyaza sarı saç çok güzel gider... evet salınık olablr... ama elbsenn sırtı falan açımş ya hani detayları varmış o detayları ortaya çıkartmak için topuz tarzı bişeyde olablr.. tabi sen bilirsn.. şu modeller nasıl??

$282681_3429756862942_36225723_n.jpg $293828_3429755542909_1363703393_n.jpg $311612_3429764063122_534961256_n.jpg

bn beyaz tnlıyımm saclarımm acık kumrll.elbıseye tpuz mu yaptırayım dıyosunn .aslında en ıyı oyle olur ama herkess ac dıyo sacların guzel dıyo sanırım yanlıs elbıse aldımm sımdı ıcımede sınmıyo zaten artık degıstırememde :((((

bn beyaz tnlıyımm saclarımm acık kumrll.elbıseye tpuz mu yaptırayım dıyosunn .aslında en ıyı oyle olur ama herkess ac dıyo sacların guzel dıyo sanırım yanlıs elbıse aldımm sımdı ıcımede sınmıyo zaten artık degıstırememde :((((

cnm elbisenn dekoltesi nasıl bişey yani güzel mi?? nasıl bi elbse... elbsenn resmni görseydk..... ama krem elbseye sarı saç çok güzel giderdi..

bilmiyorum bu modele de açık saç hiç gitmezki topuz istemiyormuşunuz o zaman güzel bir at kuyruğu yada azcık kestirip şekillendirme yapılabilir

tskk ederımm zaten bende beyenmıyom elbısemı ımsede begenmeyece benı sacım guzel olsa neolurrr sankı..tsk ederımmm

Canım hadisenin sık kullandığı bi saç modeli var saçlarında uzunmus doğal görünen bukleler ama saçlar hacimli bi şekilde önleri bi tek toplu pek tarif edemedim int resmini bulursam eklerim senin için bi araştıraym da :16::16::16:

cnm elbisen çirkin değil bana sorarsan üç fotoğraf koyan arkadaşın ilk resmi güzel sende saçını arkadan toplatıp öyle açık bırakabilirsin toplandığı yerede canlı bir renkte bant takarsın makyajınıda aynı tonlarda seçersen çok güzel bir nişanlı olursun diyorum ben Allah tamamını erdirsin

cnm elbisen çirkin değil bana sorarsan üç fotoğraf koyan arkadaşın ilk resmi güzel sende saçını arkadan toplatıp öyle açık bırakabilirsin toplandığı yerede canlı bir renkte bant takarsın makyajınıda aynı tonlarda seçersen çok güzel bir nişanlı olursun diyorum ben Allah tamamını erdirsin

bahsettıgın sacc guzelmıs gercekten.. cok saolll ts ederımmm ıns ıyı olurrr cok aceleye geldı hersey

sac bas onusuna canım benım kıyafetım ıcıme sınmıyo degıstıremıyozdaa tadılat yaptık cunku.. benım sucum hepp acele ettıkk . oyuzden canım sıkkın dedımm

Tüh,boyunumu kısalttınız ?
Sıkma canını,sevmeye çalış elbiseni
Saçın,makyajın yapıldığı zaman inan daha çok hoşuna gider
Sıkma canını o kadar

cnm hepimiz senin gibiydik evlilik telaşı işte insan bazen aceleyle karar veriyor ma bence seçimin kötü değil bunlarla canını sıkma harika bir gelin olacaksın güzel bir yuvan kendi evin olacak basit şeylere takılıp kendini mutsuz etme.

Back