Nişan nişan saçımda kararsızım ve izmirde postij kiralayan yer arıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mutlulukbenihicbirakma

23.01.08:)
Pro Üye
5 Şubat 2012
3.977
2.596
373
Selamlar kızlarr

Nişanıma 1 aydan az bi süre kaldı nişan elbisemm açık mavi straplez biraz kabarık sade bi elbise resmi olmadığı için ekleyemiyorum

En çok aklımı kurcalayan saçlarımı nasıl yaptıracağımm

2 şıkkım var sizdende önerilerinizi bekliyorum

Uzun bi süre toplattırmayı düşündüm herkes agustos sıcagında saçın dayanmaz fln dedi ama topuzda çok riskli benim için yüüzm yuvarlak oldugu için yüzümden saçı tamamen kaldırınca baya büyük oluo bide boylarımız aynı oldugu için çok kabarık bi topzda yaptıramam ya olursa arkada dağınık bi topuz olcak ama ben korkuyorum ya güzel olmassa yani bana yakışmazsa diye

diğer yandan saçlarım omzumda acaba postij takıp bukle bukle yaptırıp yarım toplayıp bide ince zarif bi taç mı taksam diorum dayanır mı acaaba saçım dış çekimim falan olcak agustos ayında

şölede bi dururm var saçlarım kendi rengim açık kumral bugün biyerde postij baktım kiralamıyorlarmış gerçi senin rengin doğal sana göre olmaz dedi

izmirde bildiğini postij kiralayan nereler var bi yardım edinn hayra girin kızlarr

canım ben de olası nişanım için beğendiğim 2 toplama modelini ve 1 de salık modeli paylaşıyım seninle, belki beğenirsin :)

canım öncelikle hayırlı olsun, çok çok mutlu ol inşallah =) benimde yüzüm toplu ben ensede dağınık doğal duran topuzlardan düşünüyorum. gayet de dayanıklı oluyorlar. bir bak derim. bu arada bende izmirde yapıoorm nişanı da fotoğraf için kiminle anlaştın sorabilir miyim ? bende dış mekan istiyorum da;düğünde de dış mekan olacağından nişanda abartılı bir albüm ve fiyat olmamalı diyorum.

Canm çok saol amin hepîmiz inş seninkide hayırlı olsun şimdiden :)
benm nişanım izmirde olmıcak ailemin yaşadığı yerde olcak ben izmirde yaşadığım için burdan alıp götüreyim diodum ama artık orda bi koaförden bulmaya karar verdim
Dedîğin gibi topuz çok hoş oluo a a koaförün yapabilmesi çıok önemli ben ordaki koaförlere çok güvenmiom aslında
Ama genede fikir oldu çok saol
Fotografçı konusunda biz dış çekim ayarladık kamera nişan foto dış çekim yaklaşık 800 tuttu daha uygununu bulamadım bence çok gerekli deildi aslında albüm ama sevgilim illa yaptıralım dedi nişan sonuçta ya ama oldu artık bakalım hayırlısı :) izmirde nerde oturuyosun? Hepsiyle bence birebir konuş pazarlık yap inş gönlüne göre bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…