- 5 Şubat 2012
- 3.977
- 2.596
- 373
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
-
canım öncelikle hayırlı olsun, çok çok mutlu ol inşallah =) benimde yüzüm toplu ben ensede dağınık doğal duran topuzlardan düşünüyorum. gayet de dayanıklı oluyorlar. bir bak derim. bu arada bende izmirde yapıoorm nişanı da fotoğraf için kiminle anlaştın sorabilir miyim ? bende dış mekan istiyorum da;düğünde de dış mekan olacağından nişanda abartılı bir albüm ve fiyat olmamalı diyorum.Selamlar kızlarr
Nişanıma 1 aydan az bi süre kaldı nişan elbisemm açık mavi straplez biraz kabarık sade bi elbise resmi olmadığı için ekleyemiyorum
En çok aklımı kurcalayan saçlarımı nasıl yaptıracağımm
2 şıkkım var sizdende önerilerinizi bekliyorum
Uzun bi süre toplattırmayı düşündüm herkes agustos sıcagında saçın dayanmaz fln dedi ama topuzda çok riskli benim için yüüzm yuvarlak oldugu için yüzümden saçı tamamen kaldırınca baya büyük oluo bide boylarımız aynı oldugu için çok kabarık bi topzda yaptıramam ya olursa arkada dağınık bi topuz olcak ama ben korkuyorum ya güzel olmassa yani bana yakışmazsa diye
diğer yandan saçlarım omzumda acaba postij takıp bukle bukle yaptırıp yarım toplayıp bide ince zarif bi taç mı taksam diorum dayanır mı acaaba saçım dış çekimim falan olcak agustos ayında
şölede bi dururm var saçlarım kendi rengim açık kumral bugün biyerde postij baktım kiralamıyorlarmış gerçi senin rengin doğal sana göre olmaz dedi
izmirde bildiğini postij kiralayan nereler var bi yardım edinn hayra girin kızlarr
Canm çok saol amin hepîmiz inş seninkide hayırlı olsun şimdiden :)canım öncelikle hayırlı olsun, çok çok mutlu ol inşallah =) benimde yüzüm toplu ben ensede dağınık doğal duran topuzlardan düşünüyorum. gayet de dayanıklı oluyorlar. bir bak derim. bu arada bende izmirde yapıoorm nişanı da fotoğraf için kiminle anlaştın sorabilir miyim ? bende dış mekan istiyorum da;düğünde de dış mekan olacağından nişanda abartılı bir albüm ve fiyat olmamalı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?