• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı nişan saçım nasıl olmalı arkadaşlar.?

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
kızlar şubatta nişanım var.yerlere kadar uzun,kuyruklu,tek omuzlu,balık bir model abiye giyeceğim.
aksesuarlarım bile tamam ama saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim.yüzüm küçük saçlarım omuzlarımda ve ince telli.
isteğe göre salıkta bıraksam topuzda yaptırsam postiş saç kullanma imkanım var.sizden fikir istiyorum sizce nasıl bir saç modeli yaptırayım.yazarak yada resimlerle:) yardımcı olursanız çok sevinirim.öpüldünüz:)

elbisen tek omuzluysa yandan hafif dağınık bi topuz yaptırabilirsin.

kızlar şubatta nişanım var.yerlere kadar uzun,kuyruklu,tek omuzlu,balık bir model abiye giyeceğim.
aksesuarlarım bile tamam ama saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim.yüzüm küçük saçlarım omuzlarımda ve ince telli.
isteğe göre salıkta bıraksam topuzda yaptırsam postiş saç kullanma imkanım var.sizden fikir istiyorum sizce nasıl bir saç modeli yaptırayım.yazarak yada resimlerle:) yardımcı olursanız çok sevinirim.öpüldünüz:)

Canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Benimde geçen sene sözüm oldu. Sözde uzun kuyruklu balık model bir abiye giydim.
Benim saçlarımda sennki gibi ince telli yüzümde küçük. İnce saçların varsa salık bırakma hafif bir toplama olsun. Ben sana söz fotomu koyuyorum belki fikir olur.
mutluluklar..

$CIMG3610ii.jpg

Bu modeli yaptırıken kuaföre hafif yandan, dağınık topuz demiştim sonuç bu canım :)

Son düzenleme:
benımde nısanlıgım yerlere kadar uzun kuyruklu ve dantel bır elbıse ıcı saks ustu sıyah dantel
bendemı sacımı dagnık touz yapmam lazım ıncecık askıları var askılı askısız kullanmak pek bısı fark ettırmıcek arkası cok acık sırttan askı hos duruyo??

Back