• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nişan saçı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mlkmre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
6
0
86
38
İstanbul
Kızlar merhaba, 1 ay sonra nişanım var, büyük ihtimalle evde olucak, nişan elbisemi aldım, uzun beyaz tül, yandan da siyah tüller gelio, elbisem şık ve sade, ancak saç modeli konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Saçlarım uzun dalgalı, normaldede açık bırakıyorum hep, sözümdede açıktı maşa yapmıştım. Oyüzden nişanımda toplu olsun istiyorum. Yandan topuz yaptırıyım diorum, beyaz bi çiçek takarsam çok sık olur die düşünüorum, elimde bi kaç model var, siz dede varsa eklerseniz sevinirim..hihoyyyt

Eklentiler

• $58659_0.jpg
    $58659_0.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 205
  • $yan topuz.jpg
    $yan topuz.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 322
  • $60lb4.jpg
    $60lb4.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 309
angelna jolie ve gamze özçeliğin saçını çok beğeniyorum, 2 sinden biri gibi olsun istiyorum ama ne dersiniz?

gamze özçeliğim modeli çok hoş, diğerleri çok dağınık duruyor, kendin öylesine tutturmuş gibi.yandan topuzu ben de çok beğenirim, petek dinçöz sık yaptırıodu bi ara, bi de beyaz orkide takıodu, 10 numara...

3 seçenek gamze özçeliğin ki güzel bence onu yaptır canım mutluluklar

petek dinçöz den de bi kaç model buldum kızlar, tabi kuaföre de bağlı böle güzel yapabilirler mi bilmiorm bazen rezil ediolarda cünkü:utangac:

Eklentiler

• $petekdyeni1jpg.jpg
    $petekdyeni1jpg.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $r_0iqlr08y8nj1zlgo0qzk.jpg
    $r_0iqlr08y8nj1zlgo0qzk.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 652
buda güzelmiş ama gamze özçeliğin sacının önü daha güzel cnm
birde kuaförünü önceden bul ayarla git gel modelden bahset ki yapıp yapamazcagını anla bende yeni nişanlandım önceden halletmekte fayda var sonucta herkesın gözü sende olcak

ay açık modeller de çok hoşmuş gerçekten, fahriye evcenin saçına bittim.bunlar da toplu modellere örmek:
petekf.jpg
,
3844b0c67209.jpg
, bu da tam portre diil ama ön model için fikir olur
petek.jpg

gazme özçeliğin saç modelini birebir aynısını ben yaptırdım
sadece ön kahküllerim daha kısa olan hali
ve gören resmen bayıldı bana o gün nişanımda yaptrımıstım bende

Back