- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
ben balçovada oturuyorum ama kesim için hiç üşenmeden yeşilyurda gidiyorumorada cok iyi bi kuaför var cok iyi bi kadrosu var istediğin modelide rahatlıkla yapıyorlar ben yandan dağınık topuzlarını görmüştüm harikaydı makyajda cok iyi ve prof.lar yeşilyurt-zehra kuaför adı
leventin ismi baya ünlü canım ama gitmedim bilmiyorum ben biraz takıntılıyım kuaför değiştiremiyorumhayırlı olsun buarada nişanın allah tamamına erdirsin:))
seneye yaza nişan canım:))
Alsancak'ta kuaför Hüseyin.Benim için süper.Nişanımda oraya gitmiştim ve herkes bayıldı saçıma :) Alsancak Camisine gelmeden Beko mağazası var onun sokağında hemen.Şimdiden hayırlı olsun
evettt çok memnun kaldım her şeyden :) umarım gönlüne göre bulursun çok zor gerçekten
hayırlısı olsun canım. ben bi nişan olayını atlatıyım senle saç makyaj deneyimlerimi paylaşırım. :)
Bende eve gelen biliyorum saç+makyaj+manikür toplam 100 tl yapıyor.normal makyaj urunleriyle yapıyor fakat ben çok begenmiştim
cok memnun olurummm:) nişan nerde olucak canım beni şimdiden düşündükçe heyecan basıyo senin yakınmışta
ben balçovada oturuyorum ama kesim için hiç üşenmeden yeşilyurda gidiyorumorada cok iyi bi kuaför var cok iyi bi kadrosu var istediğin modelide rahatlıkla yapıyorlar ben yandan dağınık topuzlarını görmüştüm harikaydı makyajda cok iyi ve prof.lar yeşilyurt-zehra kuaför adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?