• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan saç ve makyajı için İzmirde Kuaför önerisi olan varmı???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

AngelHeart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
27.183
3.149
448
Kızlar merhaba. Benim yakında nişanım olucak kısmetse.
Bildiğiniz iyi bir kuaför var mı? saç ve makyaj içiin?
teşekkürlerr...

ben balçovada oturuyorum ama kesim için hiç üşenmeden yeşilyurda gidiyorum:D orada cok iyi bi kuaför var cok iyi bi kadrosu var istediğin modelide rahatlıkla yapıyorlar ben yandan dağınık topuzlarını görmüştüm harikaydı makyajda cok iyi ve prof.lar yeşilyurt-zehra kuaför adı

ben balçovada oturuyorum ama kesim için hiç üşenmeden yeşilyurda gidiyorum:D orada cok iyi bi kuaför var cok iyi bi kadrosu var istediğin modelide rahatlıkla yapıyorlar ben yandan dağınık topuzlarını görmüştüm harikaydı makyajda cok iyi ve prof.lar yeşilyurt-zehra kuaför adı

onu görmüştüm geçerken canım. bende basınsitesi tarafında oturuyorum bana yakın.
bir de balçovada levent özlüyü methettiler bana. onun hakkında bir fikrin var mı?

leventin ismi baya ünlü canım ama gitmedim bilmiyorum ben biraz takıntılıyım kuaför değiştiremiyorum:D hayırlı olsun buarada nişanın allah tamamına erdirsin:))

leventin ismi baya ünlü canım ama gitmedim bilmiyorum ben biraz takıntılıyım kuaför değiştiremiyorum:D hayırlı olsun buarada nişanın allah tamamına erdirsin:))

Teşekkür ederim canım. :)
sen de varmı söz nişan falan gibi şeyler?

Alsancak'ta kuaför Hüseyin.Benim için süper.Nişanımda oraya gitmiştim ve herkes bayıldı saçıma :) Alsancak Camisine gelmeden Beko mağazası var onun sokağında hemen.Şimdiden hayırlı olsun

Alsancak'ta kuaför Hüseyin.Benim için süper.Nişanımda oraya gitmiştim ve herkes bayıldı saçıma :) Alsancak Camisine gelmeden Beko mağazası var onun sokağında hemen.Şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim canım.:) makyajını da güzel yaptılar mı?

arkadaşlar nişan majyajları ne kadar? haberiniz varmı?
biz bir tanıdık vasıtasıyla bir makyöz bulduk. eve geliyormuş. kryolan ürünleriyle porselen makyaj yapıyormuş. nişan makyajına 250 tl demiş. normal makyajı da 50 tl ye yapıyormuş. sizce nasıl fiyatı?

Bende eve gelen biliyorum saç+makyaj+manikür toplam 100 tl yapıyor.normal makyaj urunleriyle yapıyor fakat ben çok begenmiştim

cok memnun olurummm:) nişan nerde olucak canım beni şimdiden düşündükçe heyecan basıyo senin yakınmışta:D

benim izmir konaklarında olucak canım kısmetse. valla beni de düşündükçe heyecan basıyor. nasıl olcak bitçek herşeyi nasıl halletçem bilmemne birsürü soru. rahat olmaya çalışıyorum. :)

Aynen katılıyorum 2.şubeleride narlıderede

levent özlüden randevu aldık kızlarr. umarım saçım ve makyajım çok güzel olur.

Back