- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak ne icin yardim istiyorsun pasta sekileri mi?? Anlamadim ben:44::44:
Nerede yaşıyorsun çidoş :) adaşım :) biz izmirdeydik ve pastamı reyhandan yaptırmıştık, inci pasta süper bi nişan pastası, üzerine fotoğrafımızı koydurmuştuk minik çiçekler minik balonlar ve incilerle süslemişlerdi. fotosu yok maalesefinci pastanın içinde ananas ve badem vardı herkes bayılmıştı. bu arada katılıyorum kesinlikle 30 kişi için 20 kişilik yaptır
![]()
ç,kolata fıstık iyidir canım. herkes her şeyi yemez ama çikolata fıstığı herkes yer bizimki de çikolata fıstıklıydı madodan yaptırmıştık millet bayıldı hem görüntüsüne hem lezzetine ben bi ince dilim yiyebildim sadece![]()
D
ç,kolata fıstık iyidir canım. herkes her şeyi yemez ama çikolata fıstığı herkes yer bizimki de çikolata fıstıklıydı madodan yaptırmıştık millet bayıldı hem görüntüsüne hem lezzetine ben bi ince dilim yiyebildim sadece![]()
D
aqualilycim sen madoya ne kadara yaptırmıştın pastanı? bizim nişanda 30 kişi filan olacak, ben 40 kişilik pasta yaptımayı düşünüyodum. bugün sordum madoda 1 dilimi 8,5tl dediler40 kişilik pastaya 340 tl dediler şok oldumm
![]()
adaşım benimben istanbul da oturuyorum. Bu akşam pasta siparişini vericem kısmet olursa
Valla arkadaşlar 30 yerine 20 kişilik yaptır demeseydi ben otuz kişilik yetmez diye dahada fazla yaptırmayı düşünmüştüm
HIZIR GİBİ YETİŞTİLER SAĞOLSUNLAR
![]()
Canım 30 kişilik pastayı 40 kişilik yaptırılır mı hiç ziyan olur yazık edersin. 20 kişilik yaptır herkese yetecek ve geriye pastada artacak. Hem ziyanda olmayacak bana dua edeceksin. Benim pastam 40 kişilikti resmini tekrar koyuyorum o üst kısmı kalpli bölüm olduğu gibi kaldı bayatlayana kadar gittim geldim o bölümü yedim. Yani 40 kişilik pastam rahat 60 kişiyi doyururdu. Masraf yapma canım benim ben koskadan yaptırdım çok harika oldu. Koska, lades, seyidoglu gibi pastaneler hem daha uygun hemde lezzeti yerinde emin olun. Fiyatlarıda kremalı 6tl diğer şekerli olanı 7tl ama hiç gerek yok o dış bölümü yenilmiyor çok sert oluyor kremalı yaptırın
Eki Görüntüle 337783 buydu canım üst kısmı ve alt tarafın büyük bir bölümü yenilmedi kaldı fazla fazla yetti. Bu pasta 40 kişilik olarak hazırlandı.
tatlım sizin yorumlarınızı aileme de söyledim ama artmadan yetmez diyorlar.nişandan sonra gelenler olur konu komşuya da ikram ederiz diyorlar.. bizim buralarda koska seyidoğlu gibi yerler pek yok. bikaç tane butik pastacıya sorup fiyat alacağım ona göre bi karar veririm. senin pastan da çok güzelmiş çok sade. pastada kuş figüü benim de çok hoşuma gidiyor![]()