• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nisan pastasi yardim kizlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
Kizlar merhaba koskanin normal pastalarindan meyveliyi cok begeniyorum ailedekilerde seviyor bu yizden nisan pastasini orada dusunuyorum maket degil gercek pasta istiyorum daha oncr orda pasta yaptirmis olan var mi 100 kisilik bir pasta yeterli olacaktir bize bu sayilardaki fiyatlari bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

ben de aynı arayış içindeyim genelde koskadan yaptıranlar hem çok memnun hem de uygun fiyatlı olduğunu söylüyolar

kızlar bizimki aile arasında ve evde olacaklar toplamda 40 45 kişi ancak olacak biz öyle istedik, pasta şart mıdır bu mevzular için :) pek bir bilgim yokta bu konuda bazıları biz kesmedik diyorlar bazıları illa şart diyorlar kafam karıştı benim de yaptıralım mı yaptırmayalım mı diye..

kızlar bizimki aile arasında ve evde olacaklar toplamda 40 45 kişi ancak olacak biz öyle istedik, pasta şart mıdır bu mevzular için :) pek bir bilgim yokta bu konuda bazıları biz kesmedik diyorlar bazıları illa şart diyorlar kafam karıştı benim de yaptıralım mı yaptırmayalım mı diye..

cnm dışarıda nişan olmucak sadece evde olacaksa bence yapın.

Dilim başı 5 tl canım 100*5 = 500 tl alıyorlar

500 mü:53::53::53:
ne kadar fazla bir fiyat böyle bu hangi pastane bu böyle
3 ay önce nişanlandım dışarda 400 kişilik bir nişan oldu
pastaneci 300 kişilik yapalım çok rahat yeter dedi
tamam dedim 300 kişil yaptırdım 230 tl ödedim
servisi(garsonları)çatalı,tabağı da içinde
çok rahat yetti ve nişanımdan sonra herkes isim aldı benden ne kadar güzeldi bizde ordan alalım bundan sonra diye
ne bu bu kadar alt tarafı pasta
pastanede yediğimiz kocaman dilimler bile o kadar değil

Kizlar merhaba koskanin normal pastalarindan meyveliyi cok begeniyorum ailedekilerde seviyor bu yizden nisan pastasini orada dusunuyorum maket degil gercek pasta istiyorum daha oncr orda pasta yaptirmis olan var mi 100 kisilik bir pasta yeterli olacaktir bize bu sayilardaki fiyatlari bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

dilim başı 5-6 tl evet ama pastanedekilerin dilimiyle dağıtılan dilim boyutu değişiyor mesele bende evde yaptım nişanı 50 kişi geldi ben 25 kişilik pasta yaptırdım indirimli 110 tlye yaptılar. Ve pastanın yarısı kaldı bile madem 100 kişi gelicek 50 kişilik yaptır geç dağıtanlar yetirir ve hiçde küçük dilimler düşmez merak etme.

Bizde evde yaptık ve bende pasta olsun istedim yapmayanlarda var tabi illaki şart değil ama hoş oluyo yaptır bende. 20 kişilik pasta yaptır .artık güzel şekilli yada beyaz pasta üstüne kıyafet rengine uygun gülyada yaprakla süsleyip pasta yapıyorlar hoş duruyo

canım çok teşekkür ederim, tamam o zaman yaptırayım ben de şöyle güzel bir pasta :)

Bizde evde yaptık ve bende pasta olsun istedim yapmayanlarda var tabi illaki şart değil ama hoş oluyo yaptır bende. 20 kişilik pasta yaptır .artık güzel şekilli yada beyaz pasta üstüne kıyafet rengine uygun gülyada yaprakla süsleyip pasta yapıyorlar hoş duruyo

Back