• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan pastası hakkında?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
kızlar nişan pastası için pastane bakıyorum.. bugün bir pastaneye girip şeker hamurundan nişan pastası yaptırmak için bilgi almak istediğimi söyledim. şeker hamurunu kesmek servis etmek zor olur ve içindeki gıda boyasından el ağız boyanıyor bu yüzden uyarıyorum ben herkesi dedi. şimdi kafam karıştı. normal pastalar hoşuma gitmiyor şeker hamurundan yapılanları görünce.. sorum şeker hamurundan pasta yaptıranlara bu tarz sorunlarla karşılaştınız mı?

kızlar nişan pastası için pastane bakıyorum.. bugün bir pastaneye girip şeker hamurundan nişan pastası yaptırmak için bilgi almak istediğimi söyledim. şeker hamurunu kesmek servis etmek zor olur ve içindeki gıda boyasından el ağız boyanıyor bu yüzden uyarıyorum ben herkesi dedi. şimdi kafam karıştı. normal pastalar hoşuma gitmiyor şeker hamurundan yapılanları görünce.. sorum şeker hamurundan pasta yaptıranlara bu tarz sorunlarla karşılaştınız mı?

bence farklı bir ürün satmak için söylemiştir.. pastada yemedim ama kurabiye üzerine kaplıyorlar şeker hamurunu , gayette güzel oluyo :56: geçen gün her zaman pasta aldığımız bir pastanede , istediğim pastadan kalmadığı için malzeme aynı diye çikolata vişne yerine , frambuazlı pasta kakalamaya çalıştılar banada :1:

aslında benim istediğim normal pastadan daha pahalı yani onlar için daha avantajlı olmalı diye düşünüyorum fakat yapamadıkları için mi böyle birşey dediler bilmiyorum aklım karıştı :S

şeker hamurlu kurabiyeler yapıyorum onlar bir süre durunca hemen sertleşiyor. pastada hiç yemedim canım ama bence normal kremalı pasta daha uygun olur. benim de yakında nişanım var kremalı pasta yaptırmayı düşünüyorum kendim yapabileceğim halde :)

Son düzenleme:
sağol canım ama ben şeker hamurlu olanları o kadar çok beğendim ki böyle biri çıkıp aa çok lezzetli oluyor şeker hamurlular dese de içim rahatlayıp yaptırsam diyorum hala :D..

hazır şeker hamurlu pasta yemedim hiç ama geçenlerde kendim yaptım, herkes çok beğendi, çok lezzetliydi dediler.. sadece şeker hamuru kısımları çook tatlıydı o kadar :)

benim de nişanım 1 ay önceydi ve şeker hamurlular çok hoşuma gitmesine rağmen yaptırmadım onu saklaması filan sıkıntı olur diye buzdolabında terleme yapıyormuş( yaptıracağımız yer ile evimiz uzak biraz onun için erken almam gerekiyordu) kremadan oluşan çok hoş pastalar yapıyorlar aslında biraz daha araştır derim. kolay gelsin

Back