canım öncelikle hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin :)benimde nişanım Ağustosta oldu ve ben nişana son 1 hafta kala dışarıda yapmaya karar verdim öyle ki evde yapacağım için süsler bile almıştım fakat bizde yalnızca benim yakın arkadaşlarım 15 kişi falan oldu evimizin üst tarafında cafe vardı ve oranın ufak açık bi bahçesi vardı iş yerimden müzisyen bir arkadaşımda orkestrasını getirdi davullu zurnalı bi nişan oldu 75 kişiydik :)) masalar yuvarlak beyaz ötrü üzerlerinde şık bir şamdan sandalyeler beyaz hasır üstlerine ince elbisemin renginde tüller ve nişanlımla bize ait masa vardı ikram olarak meşrubat çerez kuru pasta ve son olarak nişan pastamız oldu canlı müzikli çalgılı çengili bir nişan oldu ama hiç hayalimizde yoktu düğün gibiydi çıkışımız masamız herşeyi herkes çok beğendi ve biz düğün yapıp yapmama konusunda hala kararsızız hani düğün olmasa bile içimizde kalan bişey olmıcak )
teşekkür ederim hepinize ilginiz için sanırım partiyi daha çok istiyorum :)
Merhaba kızlar, size bi sorum olacak. 2014 başında söz nişan işlerine gireceğiz kısmetse ama bi türlü karar veremiyoruz. Sözü evde nişanı salonda mı yapsak yoksa ikisini bi arada evde yapıp ardından sadece arkadaşlarımızla dışarıda bi parti mi düzenlesek? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Bizim evimiz çok büyük olmadığı için evde sözü kaldırır ama nişan için şehirdışındaki teyzeleri dayıları falan çağıramayabiliriz. Öbür yandan da sadece arkadaşlarımızla bi parti çok daha ucuza mal olur. Düğünü de 1 sene sonra düşünüyoruz. Çok kararsızım şimdiden fikirleriniz için çoook teşekkür ederiiimm
bakalım, en güzeli sanırım on kere telaş çıkarmamak.. allah mesut etsin canıım teşekkür ederim cevabın için:)
Biz şöyle yaptık gece 12 y kadar evde müzikli eğlenceli nişan ordan da 3 araba gençlerle müzikli eğlenceye gitdik sabah 4 te geldik
Bizim ortam çok eglenceliydi salon nişanı gibi oldu 12 de çıkmamızın sebebide müziği 12 de bitirmiş olmamız halaylara kadar çekildi evde sen düşün
Valla en güzeliii.. biz evde o kadar da durmayız gibi geliyorr
Bizim ortam çok eglenceliydi salon nişanı gibi oldu 12 de çıkmamızın sebebide müziği 12 de bitirmiş olmamız halaylara kadar çekildi evde sen düşün
Aynen öyle hilalcim
Mantılı canm ben de evde eğlence düşünüyorum zaten artık ortam neyi gerektirirse devamm
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum sana ve tüm bu telaşa giren ve girmeyi düşünen kk hatunlarına
benim de şubat 2014 nişanım olucak ve bizim de evin salonu öyle aham şaham büyük bir salon değil ki ben kız isteme söz nişan bir arada olucağından yakın çevremin hepsini çağıracam aynı şekilde müstakbel nişanlımın da yakın çevresini çağıracak . tahmini 35 - 40 kişilik bir davetli olucak . ilk olarak ikramlar verilecek hvadan sudan konuşmalar olucak daha sonra ben kahve yapmaya gidicem mutfağa o sırada malum sözler ile kız istenicek ben de kahveleri ikram ederken artık babam beni verir sanıyorum :) sonra el öpme faslı takı faslı derken zaten akşam olur ve sıra dışarıda partiye gelir10 - 15 genç dışarıda eğlenmeye gideriz büyükler de isterse evde oturur konuşurlar iterlerse evlerine giderler diye düşünüyorum o gece de böylece sonlanır ve ben artık nişanlı bir kız olarak düğün hazırlıklarımı başlatırım hepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?