• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Partisi , nası olur dersiniz ? :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

LilyEriksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
262
2
96
İzmir
Arkadaşlar selam bu yazıyı aynı zamanda söz kesimi bölümünde de yazdım , hem söz telaşı hem nişan telaşı içinde olan arkadaşlarıma fikirler olsun.

Uçsuz bucaksız bu sanal dünya olan internette gezerken insanın ufku öyle bir genişliyor ki anlatamam artık :) Yeni fikirler ürettikçe üretiyor insan.

Evet benimde yeni fikrim , söz ve nişan partisi ...

Parti diyoruz ama aklınıza çılgın müzikler , deli gibi danslar , alkolun abartıldığı günler gelmesin :)))

Kapıda ; misafirlerinizin herkesten farklı bir törene geldiğini daha ilk dakikadan anlamaları için , kapıyı kaplayan bir kapı süsü ...

Örnek olarak :
Eki Görüntüle 905110
İstediğiniz yazı ve tasarım uygulanabilir ...

İçeride ; Duvarınızda kocaman bir banner ...

Örnek olarak :
Eki Görüntüle 905111

Ve asıl , misafirleriniz için yemek masanızın üzerini işte bunlarla yada içinden sizin seçtiklerinize donatıyorum ;

Şeker hamurlu pasta
Şeker hamurlu kurabiye
Şeker hamurlu çubuklu ve kova içinde kurabiye
Cupcake
Popcorn
Lolipop şeker
Pamuk şeker
Büyük kavanozlarda beze , bonibon , badem şekeri , marshmallow , jelibon
Köpük baloncuk oyuncağı
Hoşgeldiniz ve İyi ki doğdun yazısı
Süsleme için ponpon
Hediye çantası
Servis takımı (Çatal , bıçak , peçete , tabak , bardak , pipet , kürdan)

Aynı zamanda bu parti masası , doğum günü diş buğdayı vb günlerde de kullanıldığı için , içinde söz ve nişanla alakasız ikramlarda var pamuk şeker gibi , onları siz görmemezlikten gelin artık :)

Hepsinin üzerinde , sizin istediğiniz tasarımdan oluşan stickerlar uygulanmaktadır.

Bunların haricinde , misafirlerinize dağıtmak için hediyeliklerde temin edebilirsiniz.

Pasta hariç diğer tüm ürünleri Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim , ilginizi çektiyse daha detaylı bilgiyi , facebook sayfamızdan edinebilirsiniz.

Herkese şimdiden mutluluklar !

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam bu yazıyı aynı zamanda söz kesimi bölümünde de yazdım , hem söz telaşı hem nişan telaşı içinde olan arkadaşlarıma fikirler olsun.

Uçsuz bucaksız bu sanal dünya olan internette gezerken insanın ufku öyle bir genişliyor ki anlatamam artık :) Yeni fikirler ürettikçe üretiyor insan.

Evet benimde yeni fikrim , söz ve nişan partisi ...

Parti diyoruz ama aklınıza çılgın müzikler , deli gibi danslar , alkolun abartıldığı günler gelmesin :)))

Kapıda ; misafirlerinizin herkesten farklı bir törene geldiğini daha ilk dakikadan anlamaları için , kapıyı kaplayan bir kapı süsü ...

Örnek olarak :
Eki Görüntüle 905110

İçeride ; Duvarınızda kocaman bir banner ...

Örnek olarak :
Eki Görüntüle 905111

Ve asıl , misafirleriniz için yemek masanızın üzerini işte bunlarla yada içinden sizin seçtiklerinize donatıyorum ;

Şeker hamurlu pasta
Şeker hamurlu kurabiye
Şeker hamurlu çubuklu ve kova içinde kurabiye
Cupcake
Popcorn
Lolipop şeker
Pamuk şeker
Büyük kavanozlarda beze , bonibon , badem şekeri , marshmallow , jelibon
Köpük baloncuk oyuncağı
Hoşgeldiniz ve İyi ki doğdun yazısı
Süsleme için ponpon
Hediye çantası
Servis takımı (Çatal , bıçak , peçete , tabak , bardak , pipet , kürdan)

Aynı zamanda bu parti masası , doğum günü diş buğdayı vb günlerde de kullanıldığı için , içinde söz ve nişanla alakasız ikramlarda var pamuk şeker gibi , onları siz görmemezlikten gelin artık :)

Hepsinin üzerinde , sizin istediğiniz tasarımdan oluşan stickerlar uygulanmaktadır.

Bunların haricinde , misafirlerinize dağıtmak için hediyeliklerde temin edebilirsiniz.

Pasta hariç diğer tüm ürünleri Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim , ilginizi çektiyse daha detaylı bilgiyi , facebook sayfamızdan edinebilirsiniz.

Herkese şimdiden mutluluklar !

ben nasıl yapsam bilemedim. benimki mevlütlü olucak biz kendimizin tercihi. tesettürlü bir bayan değilim ama yine de öle istedim. dua okunucak ve tatlıdan farklı olarak bir şeyler daha ikrasm etmeyi düşünüyorum.

Back