Nişan Nişan Müzikleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Asudesuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
16
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar,

ben evde sığmayacağımız düşündüğümüzden küçük bir salonda yapmayı düşünüyorum, 130-150 kişi falan olucağız.Organizasyon bize ait sadece salon parası ödedik. pilav,tavuk, tulumba tatlısı ve ayran ikram ediceğiz. Arka palnda sürekli bir fon müziği çalsın istiyoruz. İlk başka gülü susuz seni aşksız bırakmam (bizim için özel bir şarkı) ile salona giriş yapıp dans ediceğiz. Daha sonra fon müziği devreye girsin . Yüzüklerimiz 15-20 dklık duadan sonra takılsın istiyoruz. aslında sıralamayı bilmiyorum ama takı merasimi yemek faslı olurken hep arkda fon müziği çalsın istiyorum. Damat tarafı oyun oynamak istiyor bende istiyorum ama benim tarafımda oyun oynamasını bilen yok.Bana önerebileceğiniz fon müzikleri var mı?

Youtube'a "bbbb" yaz, çıkan ilk videoyu aç dinle. Adı ne bilmiyorum çünkü. Ama hoş.
Evanesence - My İmmortal
Yalın'dan bir kaç şarkı olsun. Güzel olur.
Pink Martini - Let's never stop falling in love.
Mariah Carey - My All.
Christina Aguilera - You lost me.
Adele - Set fire to the rain.

Canım senin tarafından oyun bilsinler bilmesinler önemli değil inan bana. Önemli olan senin ve sevdiğin kişinin oynaması.
Mesela bak benım cook sevdigim insanlar var, yengelerim kuzenlerim falan. Nişanımız erkekli kadınlı karışık olacak, onlar kapalı olduğu için oynamayız belki diyorlar. Amaa o gün senin nişanın olduğu için kim oynamış oynamamış hiiiç önemli değğil. Zaten gözün bir sey görmüyor o gün :) Ama fon müziği için netteki video sitelerine gir fon müzikleri yaz, yemek müzikleri yaz bir sürü çıkacaktır karşına.

evet haklısın bende de aynı durum.Bende aynı düşüncedeyim benim günüm benim istediğim gibi olsun inşallah.tavsiyeler için teşekkürler:)

bu yotubedaki şarkıyı mutlaka kullanacağım.Diğer önerilerinde güzel ama fon müziği sözsüz olsun diyorum.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…