• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan müziği

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kızlar temmuzda nişanım var cafe tarzı bir yerde ilk giriş dans müziği ne olabilir bır de hareketli şarkılar tavsiye edermisiniz

bence hareketli şarkılarda dans müzikleride olabılır sonuçta nişan yanii cenaze değillll tabikide hareketli şarkılar olacak :)

kimin söylediğini hatırlamıyorummda kardeşimin dans müziğiydi martılar diye bi şarkı süperdi netten bi bak istersen

bende arıyorum arkadaşlar dans müziği yabancıda olabilir ? birde çıkış müziğiyle dans müziği aynı mı acaba ?

hımm eve gidince dinleyeyim canım eminim çok güzeldir :) tek müzik mi oluyor peki ?

kızlar temmuzda nişanım var cafe tarzı bir yerde ilk giriş dans müziği ne olabilir bır de hareketli şarkılar tavsiye edermisiniz

canım benimde yakında nişanım var ben bu şarkılar arasında kalmıştım belki yardımcı olur sanada bende bu konularda çok takıntılıyım:))Allah yardımcın olsun seninde

Baha-Gülü susuz seni aşksız bırakmam
Çelik-dilberim
farhat göçer-cennet

demet akalın nazarlardan korusun tanrı bizi diye bir şarkı var giriş müziği olarak uygun olabilir

Back