Herkese merhabalar, ilk defa buraya bir konu için yazıyorum bana fikir nasihat verebilirseniz oldukça mutlu olurum . Bir yıl önce nişanlandım nişanlım beni gerçekten çok seven ince düşünceli şu zamana kadar bana bir yanlışı olmadı. Nişanlım ailesiyle abisi kuzenleri vs çalışıyor daha iyi bir işi olsun onlardan ayrılsın diye çok uğraştım fakat olmadı. Ortak çalıştıkları için evlilik hazırlığında ki her şey de onlarında onayı olması gerekiyor, nişanlımın annesi babası umursamaz zararsız insanlar çok sevdiğim söylenemez. 2 ay sonra düğünümüz gar bu ay hazırlıklara başlayacaktık annesi ne yazık ki rahatsızlandı hastane işleri ile uğraşıldı. Sürekleri abilerinin onayından geçmeyen hazırlıklar şu an da yine ertelendi ve benim artık hevesim kalmamaya başladı ne yazık ki ailesini sevemiyorum kaba insanlar ve nişanlım saygısından çok fazla karşılarında bir şey diyemiyor beni de ezdirmiyor ama . Ben daha otoriter bir insanım sürekli abilerinin onayları beni çok yoruyor ailesi kafama çok takılıyor paraları olmasına rağmen asla harcamak istemiyorlar, bana evlenmeyi bir lütuf gibi göstemeye başladılar çok kararsızım bir ömür böyle geçer mi…