Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2016 ocakta nişanım var salonda yapmak istemiyorum organizasyonla anlaşıcam ucuz çaplı biyer bulabilirsem istanbul avrupa yakasında mekan önerisi olan var mıı
Kızlar 2016 ocakta nişanım var salonda yapmak istemiyorum organizasyonla anlaşıcam ucuz çaplı biyer bulabilirsem istanbul avrupa yakasında mekan önerisi olan var mıı
Avrupa yakasi bilmiyprum ama anadolu yakasi dusunursen marmara yelken kulubu canlı müzik + yemek + limitsiz alkollü içki kişi başı fiyat 75Liraydı. Bide kalamis posh ayni sartlar 90 lira
Avrupa yakasi bilmiyprum ama anadolu yakasi dusunursen marmara yelken kulubu canlı müzik + yemek + limitsiz alkollü içki kişi başı fiyat 75Liraydı. Bide kalamis posh ayni sartlar 90 lira
Merhaba Kızlar bewnde nisan ayında nişan yapacağım. Eyüp/Alibeyköy/gaziosmanpaşa/Kağıthane bölgelerinde uygun fiyatlı 150 200 kişilik nişan mekanı arıyorum. Düğün masraflı olacağı için nişan da çok masraf yapmak istemiyorum. Ama mahalle arası düğün salonu da istemiyorum. Önerebileceğiniz bir mekan var mı bu çevrelerde ? Yardımcı olun lütfen