• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mekan Önerisi

zepcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
2
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum.

Üye olmadan önce de çok güzel paylaşımlarda bulunmuş olduğunuzu ve bana da yardım edebileceğinizi gördüm :)

Nisan ayı başı için nişan planlamaktayım. kısmetse eylül-ekim gibi de düğünüm olacak.
şu an için nişan yeri bakmaktayım ama fiyat olarak da çok yüksek bir yer istemiyorum. içerik için de kuru pasta-nişan pastası ve içecek düşünüyorum. klasik düğün salonlarındansa şık bir yer olsun istiyorum.

lütfen benden yardımlarınızı esirgemeyin, duyduğunuz gördüğünüz gittiğiniz fiyatını bildiğiniz yerler varsa, bu başlık altında toplarsak herkese de faydalı olur.

çok teşekkürler şimdiden kızlar!

canm bakırköyde gönül davet var,2 defa gittim orda nişana,gayet iyiyi!bi bak istersen...ama fiyat bilmiyorum...

hacegan var çamlıcada ama nisan ayında yer kalmışmıdır bilmiyorum. bide müzik konusunda emin diilm canlı müzik yok çünkü. kurupastalı pastalı menüleri var fiyatıda uygun. yani onun dışında esinnnn02 arkadaşımızın dediği gibi gönül davet var orasıda olabilir. bide pastalı kuru pastalı menüsü sophia çengelköy'ün var ama oda 8000 tl'yi buluyor yani yemekli fiyatı nerdeyse cnm. neyse sen düşün bunlarıda

Selamlar..Foruma yeni üyeyim ama uzun zamandır düğün, nişan ile ilgili ne varsa takip ediyorum forumdan..Bende eylül ekim gibi evleneceğim kısmetse..Yazın nişan düşünüyoruz ama yer konusunda bende çok kararsız kaldım..Bildiğim kadarıyla çamlıcadaki restaurantlar uygun ve kaliteli..Ama ben bi kaç gündür teknede nişan yapma fikrine kapılmış vaziyetteyim.150-200 kişi arasında yemkeli ya da kokteyl tarzı bişeyler düşünüyorum...Ayrıca 5000 liranın üzerine de çıkamam..Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.

kızlar bende temmuz ortası gıbı nısan yapıcam ama 50 60 kışılık kadar uygun fıyatlı bır yer arıyorum dugun salonları cok buyuk gelıo bana. bu konuda bılgısı olan varmıdır :(

Back