Nişan Nisan Mayis gibi Nisanlanacagim Fakat...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nazicizene fikrimi söylesem...
ben geçtiğimiz haziran ayında sölendim..kısmetse bu hazıranda düğünüm var..
ailemin imkanı oldgu halde nişan için yer tutmadık,onun yerine evde 80 kişil bi kutlamayla yaptık..çokta güzel oldu çok şükürki evimiz geniş
yemekli mevlutlu yaptuk üstelik benım isteğim üzerime mevlutlu oldu özellikle..
nişan sonrası nişanlımla eğlendik başbaşa...fotoğraflar çektik yemek yedik...
kutladık tekrar.
annem saolsun yhemekleri kendisi yaptı...arkadaşım toplasan 300 lira masrafımız oldu nişanda..ve mekan parsıylada bi güzel çeyzımı diziyorum=)
sorum şu..madem bu kadar sıkıntıya soktun kendnı..nişan illa mekanda olcak die bi kale yok..herkes imkanı doğrultsunda...evde yapsanız nişanı kendi aranızda ne biliyim....çok kasmssın bosu bosuna...nişanlınla konus imkanınızın olmadnı söle mekan tutmak için ne biliyim..

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım topiğimle beni yalnız bırakmadığınız için. fakat sözlümün annneannesi vefat ettiği için nişanı iptal ettik. Allahın iziniyle eylül basında düğünümüz olacak. Yavas yavas onun hazırlıklarına başladık .

Basınız saolsun cnm acelsı yok sonuçta yurgnız bırlıkte olduktn sonra sız mutlu olun yeter allah sıze saglıkw ersın

Basınız saolsun cnm acelsı yok sonuçta yurgnız bırlıkte olduktn sonra sız mutlu olun yeter allah sıze saglıkw ersın

çok sağol canım dostlar sağolsun. aslında bana kalırsa istemiyordum zaten nişan bosuna masraf dedim hep ona verilecek parayı düğünde kullanırız evin borclarında kullanırız dedim. bu olaydan sonra zaten kimsenin nişan yapacak hali kalmadı. bu acıyla yapılmazdı. ama keske bu sekilde olmasaydıda hersey yolundayken bu ortak kararı verebilseydik. mekanı cennet olsun .

tabı cnm kım ısterkı aslına baksarsan banada fuzulı masra gelıo sonucta dusunsne mıllet eglenıo sen maddı yukunu cekıosun haklısın cnm bana kalsa bende öle yaprdım ama buyukler özenıomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…