- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
Çok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum canım sen kendi kazandığın para ile mi yapacaksın nişanını?
Ailen destek olmayacak mı? :26:
canım merhaba..sana sadece şunu söylüyorum benim 3bin tl birikimim var.ve bu ayın 28 inde nişanım var.Nişan normlade evde olacaktı ama duyan bende geleceğim dediği için sayı 100 ü geçti o yüzden bizde restaurant tuttuk.Video çekimi,kuru pasta,meşrubat,orkestra masa sandalye süsü içinde mekan 1500 tl. yaşpasta ,kuaför vs. derken bu 2000 i bulacak.bugün alyanslara baktık 1000 tl den aşağı alyans yok doğru düzgün.Bizim ki de mübarek gidip gidip pahalı alyansları beğeniyor.Durumu mu da biliyor ama kendine göre de 'o yüzük bir öömür parmağımızda olacak en iyisi olmalı'..Ve haziran son haftasında düğünüm var.Ne bir birikimim ne bir hazırlığım var.senin durumun yine iyi.Üstelik bütün masrafları ben üğstlendim.çalıştığım için babamın da borcu olduğu için ben karşılayacağım hem nişanı hem düğünü.ben ne yapayım söyle bakalım şimdi :85: .. Ki bugünde tartıştık nişan kıyafeti yüzünden.Moralim sıfır..ne yapayım ben şimdi?..
canım seninki de iyiymiş valla :) yüzükleri karşılıklı almayacak mısınız hem? bırak beğensin sen de taşlı beğen hatta. onunki 6-7 gr olsa 600 lira falan eder sen taşlı beğen en az 1500 eder. almasan bile en azından anlamış olur karşısındaki zora sokmaması gerektiğini
bi de bi şeyi daha merak ettim düğünü niye sen yapıyorsun düğünü erkek tarafı yapmaz mı?
Arkadaslar kafayi yemek uzereyim . nisan mayis aylari gibi nisan yaapacagiz. Tabi nisan kiz tarafina ait.Benim yuzugumu o onunkini ben benim nisanligimi o onunkini ben alcaz. Dugun salonu bana ait. Bohca yapmayacagiz.Bohcayi dugunde hazirlayacagiz.
Yemekli degil dugun salonunda yapacagiz. pastasida dahil 1400 e filan gelecek sanirim maksimum.
Toplam bana maliyeti ne olur ne kadar masraf ayirmaliyim bilmiyorum daha parayi yeni yeni biriktirecegim bir turlu butcemi ayarlayamadim bunun sIkIntisi var icimde zaten. O da yetmemis gibi bizimkiler tutturdular agusttos sonu dugun olur diye. tabi biz sozlumle ekim eylul gibi dusunuyoruz. belkide kasim aralik gibi. ceyizim icin bi kac parca bisey var ama ceyize ne kadar ayirmam lazim bilmiyorum. OYle ivir zivir cok harcamakta istemiyorum acikcasi. lutfen su maddi konuda fikrinizi soyleyin yoksa ben cildiracagim yakinda
en iyisini yapıyosunuz canım. nişanı salonda yapmak bana hem boşa masraf gibi geliyor hem de sevmiyorum nedense :/ tüm eşyalarınız mı en az 40bin tutacakmış? yok artık tabii ki 40 da tutar 400 bin de tutar aldığın eşyaya göre ama dediğim gibi kaba bi hesapla oda başı 5bine halledebilirsiniz. salon biraz farklı oluyor işte hem yemek odası hem koltuk takımı olunca, bunu da oturma odası yapmayarak dengeleyebilirsiniz. benim fazla odam olmadığından oturma odası yapmayacağım, şu an sanırım odam olsa da yapmazdım :)kızlar hepinize cok teşekkür ederim. gecen gün bizde kendi aramızda lafladıkta sanırm evde yapacağız nisanı. hatta evin bahcesinde yapmak daha uygun. yemekli filan olmyacak. bi pasta alacağız. belediyeden iki sandalye masa aldıkmı süsledikmi sanırm olur. bide elbise ve takılar kalıyor geriye. en azından 1500 lira cebimde olacak sanırım. öyle çok kişiyi cağırmayıda düşünmüyorum. düğüne gelsinler gelecek olanlar en mantıklısı sanırım. epinize çok çok teşekkür ederim tekrar. bu arada sözlüme 20 bine tüm evi yaparız dediğimde öyle olsa ben şimdi yaparım hayatım zaten niye bekliyorum dio. 40 binden asağı tutmaz deyince sinirlerim zıpladı evmi satın alıosun dedim ister istemez. neyse umarım bir değişiklik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?