Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Evt ilk denemem. Tesekkur ederim. Anadolu saglik merkezinde yaptiricam. Heyecan hat safhada :)

Canım baktımda İngilizce yazıyor bide Güvenilir sitemi ki ? Bende fransadayım nasıl olcak

canim ben amerikadayim, bu site heryere gonderiyor diye biliyorum, ama mantikli olani senin farnsada bir yerden alman... eminim etrafinda fransizcasi iyi olan birileri vardir, sana bulmanda yardimci olabilirler...

ne içicem cnm bılgın varmı

Valla ben dogal ve etkili ari sutunu duydum...ben 1.5aydir kullaniyorum, sanki yumurta sayisini artirmada etkili oldu gibi, normal de 10-11 yumurta olusurdu, en son kontrolde bu sayi baya artmisti...Doktorum COQ10 a hemen basla demisti, onu da 2 aydir kullaniyorum... arastirmalar yumurta kalitesini artirdigini gostermis...bi de normal vitaminler ve ek D vitamini iyi geliyormus, ama sen yine de doktoruna da danis....

Kızlar benimki oruca denk geliyor olursa tüp bebek tedavi üm bişi olmaz demi yani olumsuz sonuçlanmaz daha önceden yazdım ama oruca denk gelenler ne düşünüyor sadece yurt toplama transferde tutmam

benmkıler buzdolabında benı beklıolar..dondurulmus embrıolarım var cnm:)))

Kızlar benimki oruca denk geliyor olursa tüp bebek tedavi üm bişi olmaz demi yani olumsuz sonuçlanmaz daha önceden yazdım ama oruca denk gelenler ne düşünüyor sadece yurt toplama transferde tutmam
cnm bende hazıranda transfer olacam..ama oruç tutmayı düşünmüyorum

kızlarrr ayın 21 ve 24 de sonuç alacaklar vardı ne oldu kimse birşey yazmadı olumlu veya olumsuz

Merhaba kızlar ben de ilk tüp bebiş denememe başladım iğne aşamasındayım henüz yarın randevum yar bakalım yumoşlar ne alemde dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim Rabbim bu mübarek aylar hürmetine bizi de hayırlı evlatlarla sevindiriversin

Kaç günde bir kontrole gdyosun cnm ben şehir dışından gidip gelicem de

Sana tavsiyem hiç tutma çünkü yumurta gelişiminde düzenli beslenme çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…