- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Ayyy benimde canim emara gittinmi??beni gondefdiler soyledilerki prolaktin bu kadar yuksek oldukda hipofiz adenoma ishlemiyor 3mm mikroadenomam cixdi ama gebe kalmaya gebeliye hic bir ziyani yok inshAllah her shey iyi olur hepimiz icinBende de prolaktin sorunu var canım meğersem hipofiz bezi tümörü varmış son gittiğimde 76 lardaydı yarın kontrole gideceğim
3 yıl olacak hiç korunmadık desem yeridir ama hiç hamile kalmadım
eşimde de ufak problemler çıktı o ilk kez bu ay tedaviye başladı ilaç kullanıyor dua edin yarın test yaptıracağım inşaAllah hislerim doğru çıkar
Teşekkür ederim :) inşallah şu mübarek günlerde Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerle hepimizin yüzünü güldürsün
InshAllah kizlar)))))Selam kizlar insallah su mübarek aylarda Rabbim bizede nasip eder :)
Bat 3 nisan
Benim gibi:-( inshAllah bu ay tutrucagizBen 1.5 senedir evliyim, aralıkta bir düşük yaptım 8 haftalıktı kalbi durmuştu. Tahliller felan hep temiz çıktı bu ay yeniden başladık bakalım :)
Canim belki gec dollenmedir:))))Selam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ??
Haklısın canım galiba öyleCanim belki gec dollenmedir:))))
Sennde mi eşin dinledi sonra kötü olunca en çok ona üzüldm bi umut yükselir dye baktı olumca o da üzüldü ama hayırlısınındilrdk birde birşeyi çok istemiceksin istedginde olmuyor görmüş oldukBizimkide dinliyordu duyacakmish gibiara ara aklima geliyor kotu oluyorum ama normalde kotu olmuyorum saglikli degilmishki kalmamish kismet degilmish omun icin kafaya takmamak lazim
Hmm bilmyrdm:)Hayir canim sut hormonu
Canm benmde geçen ay kimyasal oldu üzülmek yok zaten devam yola hayırlısıyla nisan ayı uğurlu gelirde aralık annesi oluruz inş:)Ben 1.5 senedir evliyim, aralıkta bir düşük yaptım 8 haftalıktı kalbi durmuştu. Tahliller felan hep temiz çıktı bu ay yeniden başladık bakalım :)
Ayyy benimde canim emara gittinmi??beni gondefdiler soyledilerki prolaktin bu kadar yuksek oldukda hipofiz adenoma ishlemiyor 3mm mikroadenomam cixdi ama gebe kalmaya gebeliye hic bir ziyani yok inshAllah her shey iyi olur hepimiz icin
Benim ilk ay ondan çift çizgi çıktı demek ki kimyasal diyolar sonra kanda çıkmıyoo ailemde tek çocugu bu kadar uzun süre olmayan benimKızz zaten yumurtladgn zaman böle uzun sarımsı akıntı oluyor ondan anlıyorum :) gecen ayda öle anladm tuttu ama kmyasala dönüştü sende fark edersn cnm diğer zamanlarda kuru oluyor:)
Benimde 7 nisan hadi hayırlısıInshAllah))))benimde 9nisan)
MerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelim her kes bat gununu yazsin inshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
minik_prince 9 nisan
@HerSey_Guzel_Olucak ? nisan
saribaykus 25mart
@masalperisi666 27 mart
Sezerbusra21 10 nisan
@Liya90 30 mart
@Neic 5 nisan
@Bayanaztech 6 nisan
@Nurbanu34 1 nisan
@Buecriy 3 nisan
M Missly 18mart
Takma kafana kalçanınkaldırığ dur cnm inş tutarBenim ilk ay ondan çift çizgi çıktı demek ki kimyasal diyolar sonra kanda çıkmıyoo ailemde tek çocugu bu kadar uzun süre olmayan benim
Evet canim yaaSennde mi eşin dinledi sonra kötü olunca en çok ona üzüldm bi umut yükselir dye baktı olumca o da üzüldü ama hayırlısınındilrdk birde birşeyi çok istemiceksin istedginde olmuyor görmüş olduk
Benide ilacla emara soktular diyim artik:)))))bende ilac iciyorum canim dostinex 2ay haftada 2kez yarim para icdim 2ayim tamam olunca 0.472oldu shimdi doktorom 15gunden bir yarim para yazdi tumor 1seneye kayb olacakmish ama shimdj hamish kalsam tumorun hicbir zarari olmuyacak gebeliyeEvet canım ilaçlı emara aldılar 2.2 mm çıktı tümör ama bana ilaç verdiler prolaktin düşürmeden hamile kalamıyormuşum canm tabi tekrar kontrole gitmedim ben yarın uzun süre sonra ilk defa gideceğim
Canim kimyasal olunca kandada cikiyor sadece cok dushuk cikiyorBenim ilk ay ondan çift çizgi çıktı demek ki kimyasal diyolar sonra kanda çıkmıyoo ailemde tek çocugu bu kadar uzun süre olmayan benim
Benimde 7 nisan hadi hayırlısı
Beni de ekleyiiiiiin.
Bat 3 Nisan
İnsallah tez vakitte bebislerimize saglıkla hayırlısıyla kavuşuruz.
Kizlar hayirli olsun inshAllah hayirli haberlerinizi paylashirsinizBAT 30 MART EKLERMİSİN
Prolaktini olan doktor randevolarindan kacmamali))))ben en son sinirlendim ilac icmedim 3 ay doktora gitmedim incir havuc kuru yaptim 16gun. Doktora gittimki 3aydir yokum gebe kalamiyorum hormon testi yazdi prolaktinim 54olmushdu 2 katina kaldirmishdi incir ustunden 10gun gecti hamile oldugumu oyrendim ama 54le hamile kalmishdim onun icin dushtu bir daha doktor tavsiyesinden 1saniyelik bile donmuyorum ishede yariyorEvet canım ilaçlı emara aldılar 2.2 mm çıktı tümör ama bana ilaç verdiler prolaktin düşürmeden hamile kalamıyormuşum canm tabi tekrar kontrole gitmedim ben yarın uzun süre sonra ilk defa gideceğim