- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.061
Aminn canım moral oldun banaKorkma hiç ağrı olmuyormuş öyle duymuştum şadece regl sancısı gibi oluyormuş hayırlısı ile temiz çıkar bişey var isede açılır arkasından hamile kalmak kolay oluyormuş öyle duymuştum gğzel haberler alırsın inşallah
Nedemek kuzum herşeyin güzel olması dileğimle :)Aminn canım moral oldun bana
Ben regl oldum diğer aya Kısmetse bakalımBayanlar nerdesiniz durumunuz nedir
Yaa olsun canım diğer ay çalışmalara devam kısmet canımBen regl oldum diğer aya Kısmetse bakalım
Tebrik ederim :)) hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesinKızlar bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
Tebrik ederim canim Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inshAllah❤guzel haberlerin devamini bekliyoruz❤Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
Eslam canim nasilsin???❤benim ayten profil ismimi deyishdim napiyosunuz??Tebrik ederim :)) hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin
Anam senmisin kızzzz ay nası mutlu oldum kuzummmmEslam canim nasilsin???❤benim ayten profil ismimi deyishdim napiyosunuz??
merhabalar çoktandır bakamıyordum baya yazılanlar olmuş. bende femara kullanıp hamile kalmıştım dış gebelikti ama olsun onun sayesinde oldu 3 yıl boyunca uğraşmıştıkAmin kuzum doktora sor bakalım bana femara kullandırdılar sanırım yumurta konusunda daha başarılı okuduğum araştırdığım kadarı ile bi danış istersen olur mu
femara etkili isteyin bence bende pko var iğneyle zor büyüyen yumurtam femarayla hızlıca büyüdüTamam canım bugün gidince bi sorarım ama işaç kullanmak istemiyorum artık
Canım femara nasıl bir şey hap falan mı ne etkisi var rica etsem anlatır mısınfemara etkili isteyin bence bende pko var iğneyle zor büyüyen yumurtam femarayla hızlıca büyüdü
Ben bu ay kullandım ilk defa bugün iğnenin 15.günü gelen giden yok bakalım birde klomen gibi yapmıyor Yani göğüs kasık aprısı gibi belirtiler hiç olmadı bende sende de öylemiydimerhabalar çoktandır bakamıyordum baya yazılanlar olmuş. bende femara kullanıp hamile kalmıştım dış gebelikti ama olsun onun sayesinde oldu 3 yıl boyunca uğraşmıştık
Femara klomen tarzı bir ilaç normalde meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş lakin yumurta uyarıcı özelliği olduğu için tedavide veriliyor ama doktor kontrolü olmalı mutlakaCanım femara nasıl bir şey hap falan mı ne etkisi var rica etsem anlatır mısın
içinde otuz tane olan minicik haplar adetin 5. günü başlıyorsun 5 gün boyunca günde 1 tane kullanıp yumurtlama takibine gidiyorsun. yumurta oluşmuşsa büyüklüğüne göre doktor tamam yada devam diyor ben on tane kullandım ve hamile kaldım. 10 tanede aşılama yapılacağında kullanmıştım yine yumurtlamıştım. ama tutmadı. normalde meme kanseri ilacı ama yumurtlama üzerindeki etkileri görülünce artık kadın doğumcular da verebiliyor. 3 yıl uğraşıpta hamile kalamayan ben onun sayesinde hamile kaldım. sizde ne sorun var bilmiyorum ama doktorunuz la konuşup isteyebilirsiniz. benim kalan 10 tanesinide korunma sürem bittikten sonra kullanıcam inşaallahCanım femara nasıl bir şey hap falan mı ne etkisi var rica etsem anlatır mısın
ığne derken ne iğnesi anlamadım. femara klomen gibi yan etki yapmadı bende de klomen çok kötüydü ve etki etmiyorduBen bu ay kullandım ilk defa bugün iğnenin 15.günü gelen giden yok bakalım birde klomen gibi yapmıyor Yani göğüs kasık aprısı gibi belirtiler hiç olmadı bende sende de öylemiydi
Yaaa anladım canım yarın doktora gidicem unutmazsam sorarım doktoraFemara klomen tarzı bir ilaç normalde meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş lakin yumurta uyarıcı özelliği olduğu için tedavide veriliyor ama doktor kontrolü olmalı mutlaka
Canım ben bu ay rahim filmi çekildim çok şükür bir sorun çıkmadı. Doktor bu ay korun sonra birkaç ay kendin dene olmazsa gel dedi. Daha fazla ilaçla yormayalım vücudunu dedi. Allah bir daha ki doktor randevumu bebişim için almayı nasip etsin inşallah...femara etkili isteyin bence bende pko var iğneyle zor büyüyen yumurtam femarayla hızlıca büyüdü
Canım çocuk istiyoruz 5 aydır deniyoruz olmuyo son 2 adetim de çok ağrılı geçti önceden kist vardı doktora gidip sorucam niye böyle oluyor diye bir de doktor kontrolüne girmek istiyorum hamile kalmak için bakalım hayırlısı bu söylediğiniz hapı da sorarım bakalım ne diyecekiçinde otuz tane olan minicik haplar adetin 5. günü başlıyorsun 5 gün boyunca günde 1 tane kullanıp yumurtlama takibine gidiyorsun. yumurta oluşmuşsa büyüklüğüne göre doktor tamam yada devam diyor ben on tane kullandım ve hamile kaldım. 10 tanede aşılama yapılacağında kullanmıştım yine yumurtlamıştım. ama tutmadı. normalde meme kanseri ilacı ama yumurtlama üzerindeki etkileri görülünce artık kadın doğumcular da verebiliyor. 3 yıl uğraşıpta hamile kalamayan ben onun sayesinde hamile kaldım. sizde ne sorun var bilmiyorum ama doktorunuz la konuşup isteyebilirsiniz. benim kalan 10 tanesinide korunma sürem bittikten sonra kullanıcam inşaallah