Nişan Nisan masasi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kizlar ben soz nisan bir arada yapicam normlde baharda istiyorduk ama yaza dugun olacagi icin nisani bu donemlerde kasim gibi yapip dugun surecindeki hazirliklar icin masafeyi acayim biraz dedim kasimda nisan eylulde dugun..hic boyle hayal etmedigm icin her sey degisti.

Evde masa suslemesi falan yapicam ama hicbir fikrim yok biraz bilgilendirirmisiniz ? Neler yapabilirim.guzel samdanlar bulamadim mesela

Nisan bohcasi nedir ne koyulur kizlar bir de ne almaliyim hicbir sey bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette görsel olarak "nişan masası süslemesi" şeklinde arattığınız zaman şahane masalar var.
Şamdan konusuna gelince, dekor anlamında en güzel ve çok seçeneğe sahip olan "Tepehome" tavsiye ederim.
Hem şık (biraz ürünleri pahalıdır ama indirimleri de oluyor takip etmekte fayda var) hem de kaliteli ürünleri var, ürünler "ben buradayım" diye bağırıyor resmen.
Bir web sitesine de göz atabilirsiniz ayrıca.

Fazla aşırı detaya düşmeyin derim.
Nişan için kullanılacak dekorları (şamdan, ayna, vb.) çeyizinize saklayabilirsiniz.
Yani boşa almış olmazsınız, eviniz için de bir dekor olur.

Mutluluklar dilerim.

Yasadigim yer kucuk ya tekzen falan var madamecoco var orda da istedgm gbi degil :) internette baktim hepsi sahane sorun nerden nasil bulucam :) fazla detay sevmiyorum zaten o yuzden nisan soz bir arada ciksin gitsin dedim tesekkur ederm cok

Yasadigim yer kucuk ya tekzen falan var madamecoco var orda da istedgm gbi degil :) internette baktim hepsi sahane sorun nerden nasil bulucam :) fazla detay sevmiyorum zaten o yuzden nisan soz bir arada ciksin gitsin dedim tesekkur ederm cok
O zaman internetten alışveriş yapacaksınız.
en güzeli o şekilde olacaktır.
Veya etrafınızda iyi bir züccaciye ürünleri satan varsa oradan bakabilirsiniz.

Ben de sadelikten yanayımdır hep.
Ama şık şeyleri de insan sevmiyor değil.
Sade ve şık kısaca...

Mesela şu dekora ben bayıldım...

Pembe düşkünlüğüm yoktur, farklı renkler de kullanılabilir.
Fakat internetten dediğim gibi araştırırsan ürünleri bulman çok kolay.

Şekerlerin konulduğu tabaklar artık hemen hemen heryerde bulunuyor.
Bulunması kolay malzemeler ile süslenmiş, fakat çok şık olmuş, içini doldurduğun malzeme de önemli.
Gibi gibi...

Ay ne güzel telaşlar...

Kesinlikle cok basarili aslinda pudra istiyorm elbisemi konsepti ona gorr yapabilirim daha cok sey bulunabilir o sekilde tesekkur ederim ya bende cok hryecanliyim ve ne ablam var ne daniscagm biri zormus dusunmek her seyi siz evlimisinz

Kesinlikle cok basarili aslinda pudra istiyorm elbisemi konsepti ona gorr yapabilirim daha cok sey bulunabilir o sekilde tesekkur ederim ya bende cok hryecanliyim ve ne ablam var ne daniscagm biri zormus dusunmek her seyi siz evlimisinz

Evet evliyim.

Fakat bu tarz şeylere girişmek istemedim o zamanlarda.
Nişanımı dışarda yaptım, daha kolay geldi.
Annemin evi 90 m2 olduğu ve eşimin ailesinin geniş olduğu için.
Herkesi ufak bir eve sığdırmak zor geldi açıkçası

Zamanında kendi imkanlarımla yapmıştım nişanımı.
Güzel de olmuştu.
Hey gidi günler hey.
Ben de tek çocuğum ve benim de bir desteğim olmadı.
Kendi kendime ayarlamıştım herşeyi..

Ne guzel ne mutlu size ..bugun bir yer cikti karsima samdanlar cicekler aynali tepsiler ne isterseniz ordn aliyor 150 tlye kiraliyormussunuz ? Tektek masraf yapmaktansa daha mi iyi olur ki bilmiyorum

Haftasonu nişanım var.jardinyerlerimi gümüş rengi aldım.iki yana şamdan aldım gümüş renkli karacadan %70 indirim vardı uyguna denk geldi.aklına takılan birsey olursa cevap verebilirim

Haftasonu nişanım var.jardinyerlerimi gümüş rengi aldım.iki yana şamdan aldım gümüş renkli karacadan %70 indirim vardı uyguna denk geldi.aklına takılan birsey olursa cevap verebilirim
Bende pudra dusundum samdan madamecocda da camm seklinde vardi bulamadim baska 150 liraya her seyi kiralamakta mantikli geliyo ayri ayri masraftansa cicekler aynali tepsiler vs.. bilemiyorum hic..

C
Bende pudra dusundum samdan madamecocda da camm seklinde vardi bulamadim baska 150 liraya her seyi kiralamakta mantikli geliyo ayri ayri masraftansa cicekler aynali tepsiler vs.. bilemiyorum hic..
ben aldıklarımı ilerde evde dekorasyon için kullanmayı düşünüyorum.eger öyle bir planın yoksa kiralamak daha mantıklı tabi

C
ben aldıklarımı ilerde evde dekorasyon için kullanmayı düşünüyorum.eger öyle bir planın yoksa kiralamak daha mantıklı tabi
Evde hicbir sey istemiyorum annemin yyzunden sus esyaya nefret ettim :) nisan bohcasi alisveris falanda cikmayacagiz galiba..uzaktan gelecekler tantana istemedim siz nasil yaptiniz.nisanda ne takiliyor :) hicbir sey bilmiyorum alyansi siz mi nisanliniza aliyorsunuz :)

Alyans bildiğim kadarıyla sen karşı tarafa, karşı tarafta sana alıyor. En azından biz öyle yaptık :)

Ben sana özelden masanın fotosunu atyım canım.ben bohça falan hazırlatmadım erkek arkadasımla cıktık yüzüğümüzü aldık geldik kimse de yoktu yanımızda :)o aldı sagolsun yüzükleri

Kiralık organizasyonlar var artık masa hazırlayan. Bence onlar en mantıklısı. Hemen hemen aynı paraya geliyor zaten o masayı hazırlamak da ucuz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…